SNAP-ON INTRODUCEERT DE CT9038, DE STERKSTE COMPACTE 18 VOLT ACCUSLAGMOERSLEUTEL TOT NU TOE

doorGer Brouwers

SNAP-ON INTRODUCEERT DE CT9038, DE STERKSTE COMPACTE 18 VOLT ACCUSLAGMOERSLEUTEL TOT NU TOE

Accuslagmoersleutels evolueren, worden compacter, handzamer en tegelijkertijd beter, sterker en duurzamer. De Snap-on CT9038 18 Volt borstelloze compacte accuslagmoersleutel met 3/8″ aandrijfvierkant is het resultaat van decennia lange kennis, ervaring en doorontwikkeling en ontworpen om langdurig moeiteloos te kunnen presteren.

Snap-on CT9038 nieuw

Allereerst valt het prachtige design van de CT9038 op, waarin ergonomie, functionaliteit en kwaliteit zichtbaar en voelbaar gebundeld zijn. Opvallend is de compacte neus waardoor de kop, in tegenstelling tot veel andere slagmoersleutels met vergelijkbare prestaties, niet groter is dan een flinke vuist. Dankzij de compacte behuizing met een lengte van 127 millimeter is de CT9038 de ideale slagmoersleutel voor toepassingen in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes.

ZWAARDERE AANDRIJVING, MEER SLAGKRACHT

Het doordachte en doorontwikkelde ergonomische ontwerp zorgt voor optimale trillingsvrije balans, manoeuvreerbaarheid en controle over de werkzaamheden en voorkomt vermoeidheid en blessures in ledematen. Ondanks zijn compacte formaat, heeft Snap-on dankzij toepassing van nieuwe productieprocessen en precisie gefabriceerde, kwalitatief hoogwaardige materialen de interne en externe onderdelen van de CT9038 opnieuw nog beter en duurzamer gemaakt.

Snap-on CT9038 18 Volt borstelloze compacte slagmoersleutel

Dankzij deze eigenschappen heeft Snap-on het slagmechanisme en de aandrijving zwaarder uit kunnen voeren en meer slagkracht en vermogen kunnen geven met een indrukwekkend startkoppel van maar liefst 712 Nm en een maximumkoppel van maar liefst 370 Nm als resultaat. Voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren kunnen de drie vooraf ingestelde momenten snel en eenvoudig op 25 procent, 50 procent en maximum koppel ingesteld worden.

Door deze prestaties zijn er maar weinig bouten en moeren die niet met deze slagmoersleutel los- (en vast)gedraaid kunnen worden. De prestaties en duurzaamheid van de Snap-on CT9038 worden bekrachtigd door een in de handgreep weggewerkte digitale – tegen motortrillingen en slijtage beschermde – microprocessor.

Snap-on CT9038

Dankzij kwalitatief hoogwaardige materialen is de CT9038 nog beter en duurzamer

KENMERKEN SNAP-ON CT9038 18 VOLT COMPACTE SLAGMOERSLEUTEL

 • Digitale microprocessor weggewerkt in handgreep ter bescherming tegen slijtage en motortrillingen
 • Precisie gefabriceerd voor hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur
 • Zwaarder slagmechanisme en aandrijving produceert meer slagkracht en vermogen
 • 712 Nm. startkoppel en 370 Nm. maximumkoppel
 • Gemakkelijk losmaken van vastzittende bouten en moeren
 • Compact formaat voor optimale toegankelijkheid (lengte 127 mm.)
 • Ergonomisch ontwerp en weinig trillingen voorkomt vermoeidheid in de handen en ledematen
 • Stel het juiste koppel in voor zowel los- als vastdraaien met drie instellingen: 25%, 50% en volledig koppel
 • Verkrijgbaar in de kleuren
  • Rood – CT9038DB)
  • Groen – CT9038GDB)
  • Hi-Visibility – CT9038HVDB
  • Power Blue – CT9038MBDB
  • Gun Metal Grijs – CT9038GMDB

Wilt u meer weten over de Snap-on CT9038 18 Volt Compacte Slagmoersleutel of een demonstratie bij u in de werkplaats? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio.

Over de auteur

Ger Brouwers administrator