Catalogi

SNAP-ON POWERTOOLS CATALOGUS

Snap-on Lithium accu powertools staan bekend vanwege hun professionele kwaliteit. Maar ook vanwege de monster prestaties. Snap-on accu-gereedschap combineert betrouwbaarheid en kracht met maximale bewegingsvrijheid. En bovendien heeft u altijd het juiste gereedschap voor het juiste koppel – lage, medium en hoge koppel toepassingen.

Lichtgewicht en comfortabel – Ontworpen voor een natuurlijke en gebalanceerde grip. Power – Haal de trekker over en voel de kracht van een toonaangevende fabrikant in accu gereedschap.

Duurzaamheid, Inzetbaarheid – Stevig gereedschap om overal te gebruiken. Bij aankomst is de klus al half geklaard. De beste materialen – Interne componenten gecombineerd met glas versterkt nylon behuizing maken dat dit gereedschap de zwaarste klussen aankan.

SNAP-ON SETS EN MODULES CATALOGUS

Om winst te maken, is het cruciaal om efficiënt en flexibel te blijven werken. Voor het opbergen van gereedschap heeft Snap-on Tools kant en klare gereedschapsets en maken we naar wens van de klant op maat gemaakte Tool Control Systemen. Zo kunnen wij de lades van gereedschapswagens zo inrichten dat er zo min mogelijk tijd nodig is om gereedschap te vinden en dat meteen zichtbaar is of al het gereedschap is teruggeplaatst.

Snap-on heeft de meest uitgebreide modulaire gereedschap opbergmogelijkheden in de markt. Snap-on Tool Storage opbergmogelijkheden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en daardoor zeer duurzaam. Met deze brochure kunt u zelf uw ultieme gereedschapsset en kist samenstellen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Snap-on franchisenemer.

SNAP-ON HANDGEREEDSCHAP CATALOGUS

Snap-on Tools biedt de kwaliteit, innovatie en prestaties die nodig zijn om werkzaamheden direct de eerste keer, iedere keer en dag in dag uit op de juiste manier uit te kunnen voeren.

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gereedschap altijd up-to-date is. En het mooie is dat u hier niet de deur voor uit hoeft. Uw Snap-on franchisenemer komt gewoon bij u langs. Dus één aanspreekpunt en gegarandeerde kwaliteit!

SNAP-ON EQUIPMENT CATALOGUS

U krijgt de meest uiteenlopende automerken in uw werkplaats. Om efficiënt aan al deze automerken te kunnen werken is het belangrijk dat u over de juiste informatie en gereedschappen beschikt. Snap-on Tools biedt u universele diagnoseapparatuur en de meest geavanceerde gereedschappen om de klus op een snelle en professionele manier te klaren.

Daarnaast biedt Snap-on (merk)speciaal gereedschap, banden dé- en montagemachines, balanceermachines, aircomachines en las- en snijapparatuur en hebben deze samengevoegd in één brochure. Samen met u, houden wij uw werkplaats up to date en het mooie is dat u er niet de deur voor uit hoeft. Uw Snap-on franchisenemer komt gewoon bij u langs. Dus één aanspreekpunt en gegarandeerde kwaliteit.

SNAP-ON CATALOGUS

Snap-on heeft sinds haar oprichting het initiatief genomen in veranderingen. Meer dan een eeuw geleden hebben onze innovatieve verwisselbare dopsleutels de industrie veranderd. Omdat technologie zich blijft ontwikkelen, ontwikkelden wij nieuwe gereedschappen om aan de veranderende behoeften te voldoen. Vandaag de dag staat de auto-industrie voor een groot aantal technologische uitdagingen ooit: de opmars van elektrische autonome voertuigen. Maar één ding zal niet veranderen: Wij zullen er altijd zijn om u te ondersteunen.