SNAP-ON TOOLS OP VAKBEURS AUTOTECHNICA 2024

doorGer Brouwers

SNAP-ON TOOLS OP VAKBEURS AUTOTECHNICA 2024

Snap-on Tools is van 24 tot en met 26 maart aanwezig op de grootste automotive aftermarket beurs voor autoprofessionals in de Benelux: AutoTechnica 2024.

Bezoekers van de beurs kunnen in Hal 5 op Snap-on stand B10 kennismaken met de nieuwste innovatieve tools en equipment én profiteren van aantrekkelijke speciale deals!

AutoTechnica Snap-on Tools 2024 s

Op de beursvloer krijgt u uitleg wat de unieke kenmerken en voordelen van Snap-on gereedschap en werkplaatsequipment zijn. Ook is er gelegenheid om de producten zelf uit te proberen zodat u de voordelen van Snap-on Tools zelf kunt voelen en ervaren.

Zoals u van Snap-on gewend bent zullen er workshops en demonstraties zijn van gereedschap, diagnoseapparatuur, ADAS-kalibratie, meet- en testapparatuur, bandenservice equipment, Pro Spot lasapparatuur, MotorVac transmissie- en motor reinigingsapparatuur en Wallmek hydraulisch speciaal gereedschap.

AutoTechnica Snap-on Tools 2024

DEMONSTRATIES EN SNAP-ON GEREEDSCHAP TESTEN

Ook deze editie van de beurs laten we wederom veel nieuws zien waarmee u sneller kunt werken en meer geld kunt verdienen. Laat u uitgebreid informeren over onder andere Schutz Fahrzeug Diagnose toegang voor Volkswagen Audi Groep voertuigen.

Veel aandacht zal ook uitgaan naar Snap-on Tool Storage opbergmogelijkheden waarmee u uw gereedschap overzichtelijk op kan bergen. Hiervoor zal een uitgebreid assortiment gereedschapswagens met diverse sets en modules op de ruime beursvloer tentoongesteld worden.

Beleef vandaag de autotechnologie van morgen en bezoek AutoTechnica 2024. AutoTechnica 2024 gaat door in de hallen 5, 6 en 7 van Brussels Expo van 24 maart tot en met 26 maart 2024. Klik op onderstaande afbeelding om uw gratis persoonlijke ticket te bestellen.

 

Over de auteur

Ger Brouwers administrator