Nieuws

doorGer Brouwers

SNAP-ON ACCUSOLDEERBOUT BINNEN 15 SECONDEN WARM EN KLAAR VOOR GEBRUIK

Snap-on Tools heeft een accusoldeerbout ontworpen die binnen 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik is. De 14,4 Volt microlithium CTSG861DB is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor verschillende soldeerklussen en is daarnaast compact, handzaam en ideaal voor gebruik op locaties waar geen stroom is en ruimtes die moeilijk toegankelijk en krap zijn.

Snap-on CTSG861DB accusoldeerbout

De Snap-on soldeerbout is uitgerust met een gepatenteerde positie sensor die automatisch uitschakelt om brand en brandwonden te voorkomen wanneer de soldeerbout omvalt. Dit veiligheidskenmerk maakt het werken met deze soldeerbout veiliger en aangenamer.

Van fijn elektronisch werk tot zware soldeerklussen

Dankzij de “Touch” sensor kan de soldeerbout onder elke hoek werken, wat handig is voor moeilijk bereikbare plekken. De soldeerbout warmt op in slechts 15 seconden, wat tijd bespaart en efficiënter werken mogelijk maakt. Met drie temperatuurinstellingen – laag (230° C), gemiddeld (343° C) en hoog (399° C) – kan de soldeerbout worden aangepast aan verschillende toepassingen, van fijn elektronisch werk tot zwaardere soldeerklussen.

De tri-beam LED lampen zorgen voor een goed verlicht werkgebied, wat vooral nuttig is bij slecht verlichte werkplekken. Met een werktijd van 45 minuten op de lage stand biedt de soldeerbout voldoende tijd om langdurig te kunnen werken zonder tussentijds opladen. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en bevindt zich op de achterkant van de soldeerbout, waardoor instellingen snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast.

LICHTGEWICHT, COMPACT EN HANDZAAM

De soldeerbout is lichtgewicht, wat langdurig gebruik mogelijk maakt zonder vermoeidheid te veroorzaken bij de gebruiker. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik in verschillende werkomstandigheden. Let op, de soldeerbout wordt als losse unit geleverd en bevat geen accu en lader. Deze moeten apart worden aangeschaft.

Snap-on CTSG861DB accusoldeerbout

 • Gepatenteerde positie sensor
 • Automatische uitschakeling om brand en brandwonden te voorkomen
 • Kan onder elke hoek solderen
 • Warmt op in 15 seconden
 • Lage (230° C), gemiddelde (343° C) en hoge (399° C) voorinstelling
 • Tri-beam LED lampen verlichten werkgebied
 • 45 minuten werktijd op lage stand
 • Eenvoudig bedieningspaneel op achterzijde
 • Lichtgewicht voor langdurig gebruik voorkomt vermoeidheid

Voor meer informatie en een demonstratie kunt u contact opnemen met de Snap-on franchisenemer in uw regio.

doorGer Brouwers

CONFIGUREER UW ULTIEME GEREEDSCHAPSWAGEN IN DE ROCK ’N ROLL TRUCK

De Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express is in september 2024 in Nederland! Stel zelf uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen met Mr. Rock ‘n Roll Alan McNeill!

Stel uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express

Het aankooptraject en de aanschaf van een Snap-on gereedschapswagen is emotionele en persoonlijke beleving. Iedere technicus heeft zijn eigen idee, eisen en wensen over het formaat, de indeling, opbergmogelijkheden, kleur en afwerking van zijn gereedschapswagen. Het is dus belangrijk om goed over deze aanschaf na te denken en de juiste keuzes te maken.

CONFIGURATIE-SOFTWARE

Om u te helpen en te zorgen dat u vele jaren van uw investering kunt genieten, heeft Snap-on Tools een speciale demonstratie-truck ingericht om alle mogelijkheden en opties van gereedschap-opslag te demonstreren. De Snap-on Rock ’n Roll Cab Express demonstratie-truck komt, net als de Snap-on franchise dealer, naar de werkplaats toe.

Stel uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express

In de Rock ‘n Roll Cab Express zijn Snap-on gereedschap-opbergmogelijkheden in allerlei configuraties, soorten, maten en kleuren aanwezig. Omdat de mogelijkheden en combinaties bijna onbeperkt zijn, kan de monteur ter plekke met de Snap-on franchisenemer met configuratie-software op een computer nog meer opbergmogelijkheden bekijken.

Een goede voorbereiding en organisatie zijn het halve werk. Snap-on Tools is dé nummer 1 op gebied van gereedschap-opbergmogelijkheden.

Stel uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express

Wilt u weten wanneer de Rock ‘N Roll truck bij u in de buurt is of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio!

doorGer Brouwers

SNAP-ON SUN GEARKARE SPOELMACHINE VOOR AUTOMATISCHE TRANSMISSIES

De SUN GEARKARE ATF is een spoelmachine voor onderhoud aan automatische transmissies van personenauto’s en bestelwagens. Met de introductie van de SUN GEARKARE biedt Snap-on Tools een volledig assortiment werkplaatsequipment voor de automotive aftermarket.

Snap-on SUN GEARKARE spoelmachine voor automatische transmissies

De meeste nieuw geproduceerde personenauto’s hebben een automatische transmissie. Automatische transmissies zijn complexe en gevoelige hightech systemen die regelmatig onderhoud nodig hebben. De problemen vertalen zich over het algemeen in slecht schakelen, bonken, trillen en oncomfortabel rijden. Deze symptomen worden in veel gevallen veroorzaakt door vervuiling als gevolg van verouderde uitgewerkte transmissievloeistof en verstopping van de fijnmazige oliekanalen door inwendige slijtage van lagers, tandwielen en koppelingssystemen.

BETROUWBAAR EN WEINIG ONDERHOUD

Alleen de transmissievloeistof aftappen is niet voldoende om een automatische versnellingsbak te servicen. Als de olie alleen afgetapt wordt, blijft het merendeel van de verontreinigde vloeistof in de transmissie achter waardoor de nieuwe vloeistof binnen korte tijd opnieuw vervuild. Door de transmissie iedere 60 tot 80 duizend kilometer te spoelen en de transmissie vloeistof te verversen, neemt de kans op problemen én kostbare schade significant af.
Snap-on SUN GEARKARE spoelmachine voor automatische transmissies
De SUN GEARKARE spoelt en reinigt automatische transmissies intensief en is een waardevolle service voor uw klanten en een snel rendabele investering om uw werkplaatsomzet binnen afzienbare tijd te verhogen. Dankzij de innovatieve opbouw en unieke kenmerken van de SUN GEARKARE is de investering in de machine snel terugverdiend en het rendement hoog. Een high-flow tandwiel-pomp pompt tot 9 liter transmissievloeistof per minuut. Dit betekent dat een flush in korte tijd kan plaatsvinden.

EENVOUDIG, AUTOMATISCH EN FOUTLOOS

De GEARKARE heeft nauwelijks mechanische en elektrische onderdelen die defect kunnen raken, is daardoor betrouwbaar en als gevolg nauwelijks onderhoud nodig. Een speciaal ontworpen spoelsysteem zorgt ervoor dat er geen verontreiniging door vermenging van oude en nieuwe transmissievloeistof mogelijk is. Vervangbare ultrafijne filters beschermen alle interne onderdelen van de spoelmachine. De afgewerkte transmissievloeistof wordt afgevoerd door middel van perslucht.

Snap-on SUN GEARKARE spoelmachine voor automatische transmissies

Automatische transmissies onderhouden met de SUN GEARKARE ATF spoelmachine is een eenvoudig, automatisch en betrouwbaar proces. Dankzij de grote SMART-DRIP opvangbak kan er geen transmissie vloeistof gemorst worden. De opgevangen oude vloeistof wordt gewogen om de exacte hoeveelheid nieuwe vloeistof terug te kunnen pompen.

Technische informatie over de automatische transmissie zoals vulhoeveelheden, adapters en aansluitingen worden lokaal en vanuit de cloud weergegeven op een overzichtelijk 7 inch groot touchscreen. Naast het display bevinden zich twee transparante leidingen die de kleur en toestand van de transmissievloeistof zichtbaar maken.

Tijdens het spoelen van de transmissie is de druk in het systeem continu zichtbaar op het display. Met de geïntegreerde printer kan na afloop van de service een volledig servicerapport geprint worden. Met de geïntegreerde spoelfunctie wordt de machine na iedere verversing gereinigd zodat er geen vuilresten achterblijven in de slangen of andere onderdelen.

SUN GEARKARE ATF spoelmachine

De SUN GEARKARE wordt geleverd met kwalitatief hoogwaardige aansluitadapters voor de meest voorkomende merken en modellen auto’s en transmissies. De adapters worden geleverd in een robuuste opbergkoffer met foamen inleg. Het assortiment adapters wordt regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren.

 • Waardevolle service voor klanten autobedrijf
 • Snelle terugverdientijd / rendabele investering
 • Minder kans op kostbare transmissieschade
 • Kan transmissieproblemen oplossen

Wilt u meer weten over de SUN GEARKARE ATF automatische transmissie spoelmachine? Neem dan contact op met de Snap-on Tools franchisenemer in uw regio.

doorGer Brouwers

SNAP-ON INTRODUCEERT DE CT9038, DE STERKSTE COMPACTE 18 VOLT ACCUSLAGMOERSLEUTEL TOT NU TOE

Accuslagmoersleutels evolueren, worden compacter, handzamer en tegelijkertijd beter, sterker en duurzamer. De Snap-on CT9038 18 Volt borstelloze compacte accuslagmoersleutel met 3/8″ aandrijfvierkant is het resultaat van decennia lange kennis, ervaring en doorontwikkeling en ontworpen om langdurig moeiteloos te kunnen presteren.

Snap-on CT9038 nieuw

Allereerst valt het prachtige design van de CT9038 op, waarin ergonomie, functionaliteit en kwaliteit zichtbaar en voelbaar gebundeld zijn. Opvallend is de compacte neus waardoor de kop, in tegenstelling tot veel andere slagmoersleutels met vergelijkbare prestaties, niet groter is dan een flinke vuist. Dankzij de compacte behuizing met een lengte van 127 millimeter is de CT9038 de ideale slagmoersleutel voor toepassingen in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes.

ZWAARDERE AANDRIJVING, MEER SLAGKRACHT

Het doordachte en doorontwikkelde ergonomische ontwerp zorgt voor optimale trillingsvrije balans, manoeuvreerbaarheid en controle over de werkzaamheden en voorkomt vermoeidheid en blessures in ledematen. Ondanks zijn compacte formaat, heeft Snap-on dankzij toepassing van nieuwe productieprocessen en precisie gefabriceerde, kwalitatief hoogwaardige materialen de interne en externe onderdelen van de CT9038 opnieuw nog beter en duurzamer gemaakt.

Snap-on CT9038 18 Volt borstelloze compacte slagmoersleutel

Dankzij deze eigenschappen heeft Snap-on het slagmechanisme en de aandrijving zwaarder uit kunnen voeren en meer slagkracht en vermogen kunnen geven met een indrukwekkend startkoppel van maar liefst 712 Nm en een maximumkoppel van maar liefst 370 Nm als resultaat. Voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren kunnen de drie vooraf ingestelde momenten snel en eenvoudig op 25 procent, 50 procent en maximum koppel ingesteld worden.

Door deze prestaties zijn er maar weinig bouten en moeren die niet met deze slagmoersleutel los- (en vast)gedraaid kunnen worden. De prestaties en duurzaamheid van de Snap-on CT9038 worden bekrachtigd door een in de handgreep weggewerkte digitale – tegen motortrillingen en slijtage beschermde – microprocessor.

Snap-on CT9038

Dankzij kwalitatief hoogwaardige materialen is de CT9038 nog beter en duurzamer

KENMERKEN SNAP-ON CT9038 18 VOLT COMPACTE SLAGMOERSLEUTEL

 • Digitale microprocessor weggewerkt in handgreep ter bescherming tegen slijtage en motortrillingen
 • Precisie gefabriceerd voor hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur
 • Zwaarder slagmechanisme en aandrijving produceert meer slagkracht en vermogen
 • 712 Nm. startkoppel en 370 Nm. maximumkoppel
 • Gemakkelijk losmaken van vastzittende bouten en moeren
 • Compact formaat voor optimale toegankelijkheid (lengte 127 mm.)
 • Ergonomisch ontwerp en weinig trillingen voorkomt vermoeidheid in de handen en ledematen
 • Stel het juiste koppel in voor zowel los- als vastdraaien met drie instellingen: 25%, 50% en volledig koppel
 • Verkrijgbaar in de kleuren
  • Rood – CT9038DB)
  • Groen – CT9038GDB)
  • Hi-Visibility – CT9038HVDB
  • Power Blue – CT9038MBDB
  • Gun Metal Grijs – CT9038GMDB

Wilt u meer weten over de Snap-on CT9038 18 Volt Compacte Slagmoersleutel of een demonstratie bij u in de werkplaats? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio.

doorGer Brouwers

HOTTOOLS JUNI 2024

HOTTOOLS

De Snap-on Hot Tools brochure staat boordevol nieuwe en innovatieve gereedschappen en equipment.

Klik op acties om de folder te bekijken!

doorGer Brouwers

SNAP-ON TOOLS OP VAKBEURS AUTOTECHNICA 2024

Snap-on Tools is van 24 tot en met 26 maart aanwezig op de grootste automotive aftermarket beurs voor autoprofessionals in de Benelux: AutoTechnica 2024.

Bezoekers van de beurs kunnen in Hal 5 op Snap-on stand B10 kennismaken met de nieuwste innovatieve tools en equipment én profiteren van aantrekkelijke speciale deals!

AutoTechnica Snap-on Tools 2024 s

Op de beursvloer krijgt u uitleg wat de unieke kenmerken en voordelen van Snap-on gereedschap en werkplaatsequipment zijn. Ook is er gelegenheid om de producten zelf uit te proberen zodat u de voordelen van Snap-on Tools zelf kunt voelen en ervaren.

Zoals u van Snap-on gewend bent zullen er workshops en demonstraties zijn van gereedschap, diagnoseapparatuur, ADAS-kalibratie, meet- en testapparatuur, bandenservice equipment, Pro Spot lasapparatuur, MotorVac transmissie- en motor reinigingsapparatuur en Wallmek hydraulisch speciaal gereedschap.

AutoTechnica Snap-on Tools 2024

DEMONSTRATIES EN SNAP-ON GEREEDSCHAP TESTEN

Ook deze editie van de beurs laten we wederom veel nieuws zien waarmee u sneller kunt werken en meer geld kunt verdienen. Laat u uitgebreid informeren over onder andere Schutz Fahrzeug Diagnose toegang voor Volkswagen Audi Groep voertuigen.

Veel aandacht zal ook uitgaan naar Snap-on Tool Storage opbergmogelijkheden waarmee u uw gereedschap overzichtelijk op kan bergen. Hiervoor zal een uitgebreid assortiment gereedschapswagens met diverse sets en modules op de ruime beursvloer tentoongesteld worden.

Beleef vandaag de autotechnologie van morgen en bezoek AutoTechnica 2024. AutoTechnica 2024 gaat door in de hallen 5, 6 en 7 van Brussels Expo van 24 maart tot en met 26 maart 2024. Klik op onderstaande afbeelding om uw gratis persoonlijke ticket te bestellen.

 

doorGer Brouwers

SNAP-ON INTRODUCEERT SCHUTZ FAHRZEUG DIAGNOSE TOEGANG VOLKSWAGEN AUDI GROEP VOERTUIGEN

Snap-on Diagnostics introduceert Schutz Fahrzeug Diagnose (SFD) toegang voor Volkswagen Audi Groep personenauto’s en bestelwagens via al zijn diagnoseplatformen met Wi-Fi verbinding. Volkswagen Audi Groep is de nieuwste toevoeging in Snap-on Security Link (Beveiliging Voertuigdiagnose) naast de eerder geïntroduceerde toegang tot beveiligde elektronische regeleenheden van Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Nissan.

Snap-on introduceert Schutz Fahrzeug Diagnose toegang Volkswagen Audi Groep voertuigen

Steeds meer autofabrikanten introduceren firewalls om elektronische regeleenheden te beschermen tegen onrechtmatige toegang. Snap-on ontwikkelt continu zijn diagnoseapparatuur door om autobedrijven te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. De meest recente toevoeging is Volkswagen Audi Groep (VAG) voertuigen Seat, Skoda, Audi én Volkswagen.

SNAP-ON SECURITY LINK

Om veilige verbinding met voertuig regeleenheden te realiseren, heeft Snap-on het eenvoudige, snelle en beveiligde Security Link ontwikkeld. Voor de Security Link functionaliteit is altijd de meest recente diagnose software en een actieve licentie nodig.

Volkswagen Audi Groep SFD functioneert op de volgende Snap-on diagnoseplatformen:

 • Triton-D10
 • Apollo-D9
 • SOLUS+
 • Triton-D8
 • Modis Edge
 • Solus Edge
 • Ethos Edge

Bezitters van Snap-on diagnoseapparatuur met de nieuwste software en die het registratieproces hebben voltooid, krijgen toegang tot de beveiligde Volkswagen Groep systemen en kunnen diagnose- en reparatieprocedures uitvoeren. Volg onderstaand installatieproces om toegang te krijgen tot Volkswagen Groep SDF:

 1. Ga naar Technician Profile @altusdrive.com.
 2. Selecteer Volkswagen Audi Group op het tabblad Security Link en volg de aanwijzingen op het scherm.
 3. U wordt gevraagd om een ‘Profile Access Code’ aan te maken.
 4. Er wordt een e-mailverificatie verzonden naar het e-mailadres dat is gebruikt om het Technician Profile in te stellen.
 5. Eenmaal geverifieerd, bent u klaar om te beginnen.
 6. Elke keer dat u met een beveiligd VAG-voertuig werkt, moet u uw ‘Profile Access Code’ invoeren op uw diagnosetester.

Dit registratieproces zorgt voor een naadloze integratie van de nieuwe Security Link-functionaliteit met uw Snap-on diagnoseplatform.

 

SECURE GATEWAY TOEGANG FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA EN NISSAN

De toevoeging van SFD toegang voor Volkswagen Audi Groep voertuigen volgt op de reeds eerder geïntroduceerde Secure Gateway tot beveiligde regeleenheden van Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Nissan

Snap-on introduceert Schutz Fahrzeug Diagnose toegang Volkswagen Audi Groep voertuigen screen 2

Bezitters van bovengenoemde Snap-on diagnoseapparatuur hebben direct Secure Gateway toegang tot beveiligde Fiat, Alfa en Lancia regeleenheden. Dit betekent dat technici niet (soms weken) hoeven te wachten op Secure Gateway toegang van Fiat, maar direct na het doorlopen van de aanmeldprocedure via Snap-on aan de slag kunnen.

doorGer Brouwers

SNAP-ON SOLUS+, DE ULTIEME DIAGNOSETESTER VOOR SNELLE DIAGNOSE EN VEELVOORKOMENDE ONDERHOUDSTAKEN

Snap-on Tools introduceert de SOLUS+, een uitgebreide voertuigdiagnosetester die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en snelle probleemoplossing. Met de Snap-on SOLUS+ kunnen voertuigtechnici snel en eenvoudig de meestvoorkomende werkzaamheden aan voertuigen uitvoeren, zoals OnBoard Fuel Consumption Monitoring (OBFCM) uitlezen en naar de RDW sturen, regeleenheden uitlezen en componenten inleren en service intervals resetten.

Snap-on Solus Plus voertuigdiagnosetester

SNAP-ON SOLUS+ VOERTUIGDIAGNOSETESTER

 • Geen activatie, abonnement of licentie nodig
 • Uitpakken, aanzetten en diagnose stellen
 • Binnen 2 seconden opgestart en klaar voor gebruik
 • Foutcodes scannen met 1 druk op de knop
 • OBFCM (werkt ook zonder licentie)
 • Updates niet verplicht*

De SOLUS+ is de opvolger van de meest verkochte Snap-on diagnosetester in de Benelux en wereldwijd tot nu toe, de SOLUS Edge. De SOLUS+ onderscheidt zich door zijn eenvoudige toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Uitpakken, aanzetten en diagnose stellen, zonder een verplicht vast abonnement of licentiekosten. Zo simpel is het.

INDRUKWEKKENDE DIAGNOSEPRESTATIES

Net zoals bij elk nieuw product van Snap-on Tools, is de SOLUS+ niet zomaar een opvolger, maar een indrukwekkende evolutie die zijn voorganger overtreft in prestaties, snelheid en functionaliteit. Dankzij het SMX besturingssysteem en de grote opslagcapaciteit, is de tester razendsnel, binnen twee seconden opgestart en direct klaar voor gebruik.

De bediening via het 1024 x 600 pixels 8” grote capacitieve full color touchscreen is eenvoudig en intuïtief en vergelijkbaar met de bediening van smartphones en tablets. Het scherm ondersteunt vegen, scrollen en echte ‘swipen’, waardoor de SOLUS+ niet alleen krachtig is in prestaties, maar ook in gebruiksgemak. Dankzij het 25% heldere en 60% hogere resolutie scherm dan de vorige generatie SOLUS, is de informatie op het display ook goed afleesbaar in direct zonlicht.

Snap-on Solus Plus voertuigdiagnosetester

Complete diagnosetester

De Snap-on SOLUS+ is uitgerust met indrukwekkende functies die van moderne diagnosetesters geëist worden. Zo wordt de tester up-to-date gehouden met updates ‘Over the Air’ via WiFi. De WiFi-connectie is bovendien geoptimaliseerd naar 5GHz WLAN, waardoor de verbinding met internet beter en betrouwbaarder is geworden.

De Snap-on SOLUS+ is standaard uitgerust met DoIP en is voorbereid op CAN-FD, wat staat voor Controller Area Network met flexibele datasnelheid. Dit wordt toegepast in CAN-toepassingen die een hogere datasnelheid vereisen vanwege de veiligheid, zoals bijvoorbeeld ADAS-functies. Intuïtieve menu’s en menubediening, ondersteuning voor Secure Gateway (SGW) en eenvoudig te gebruiken componenten tests, maken de SOLUS+ een complete diagnosetester.

Snap-on SOLUS Voertuigdiagnosetester

Met de introductie van de Snap-on SOLUS+ is diagnose stellen nog eenvoudiger geworden. Deze lichtgewicht, robuuste tool biedt snelle communicatie met het voertuig en is bestand tegen schokken.

Kenmerken Snap-on SOLUS+ diagnosetester
 • Snelle communicatie met voertuig
 • Lichtgewicht, robuuste behuizing
 • Bestand tegen stoten
 • Touchscreen full color scherm 1024 x 600 pixels
 • Capacitief touchscreen (swipen zoals met smartphone)
 • Over The Air (OTA) updates via WiFi
 • Zes maanden SureTrack geverifieerde oplossingen
 • Ethernet (DoIP) en CAN FD
 • Snelste hardware voor optimale prestaties
 • Super aanraakscherm voor intuïtieve bediening
 • Uitgebreide software dekking voor de meest voorkomende voertuigen
 • Ondersteuning voor elektrische voertuigen en SGW
 • Gratis minuten voor de helpdesk voor extra ondersteuning
 • Service tot aan de deur van een betrouwbare partner die al meer dan 100 jaar bestaat
 • De uitgebreide Snap-on diagnose-software dekking biedt ondersteuning voor de meeste in de Benelux voorkomende conventionele, (plug-in)hybride en elektrische personenauto’s en bestelwagens.

Met de Snap-on SOLUS+ diagnosetester, biedt Snap-on een veelzijdige en toekomstbestendige diagnosetester voor zowel getrainde als ongetrainde gebruikers. Wilt u meer weten over de Snap-on SOLUS+, of een demonstratie bij u in de werkplaats? Maak dan een afspraak met de Snap-on franchisenemer in uw regio, of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

* Tester blijft werken, echter zonder online diensten

doorGer Brouwers

SNAP-ON TOOLS DIAGNOSE SOFTWARE UPGRADE 23.4

Snap-on Diagnose Software Upgrade 23.4 is de nieuwste versie Snap-on diagnose software met oplossingen waar automotive technici elektronische regeleenheden en componenten van personenauto’s en bestelwagens mee kunnen diagnosticeren, resetten en (her)programmeren.

Snap-on Disgnose Software Update 23.4

 APK: Onboard Fuel Consumption Monitoring (OBFCM)
✅ 2023 Modeljaar Updates
✅ Alle Codes, Data, Functietest 15 Fabrikanten
✅ Nieuwe Systemen, Actuatortests en Speciale Functies
✅ Europese, Aziatische en Amerikaanse voertuigen
Snap-on diagnose-apparatuur wordt doorlopend bijgewerkt op basis van wensen en aanbevelingen van gebruikers en gekenmerkt door een eeuw revolutionaire productontwikkeling, technische reparatieoplossingen en toegewijde ondersteuning die de auto-service-industrie herhaaldelijk opnieuw hebben gedefinieerd.

DIT IS ER NIEUW IN SNAP-ON DIAGNOSE SOFTWARE UPDATE 23.4

Nieuwe populaire modellen in Voertuig Communicatie Software (VCS)

 • Alfa Romeo Tonale
 • Fiat Tipo Hybrid
 • Hyundai Ionic 6 (EV)
 • Kia Niro (EV)
 • Land Rover – Range Rover
 • Lexus RX
 • Mazda CX-60 (Hybrid)
 • Nissan Ariya
 • Nissan Primastar
 • Nissan Townstar + Townstar ZE (EV)
 • Citroen e-Space Tourer (EV)
 • Toyota bX4X (EV)
 • Toyota Corolla Cross
 • Audi e-Tron (EV)
 • 2023 Modeljaar update met nieuwe modellen en systemen voor 17 merken:
 • Alfa Romeo, Audi, FIAT, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, MG, Nissan, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volvo & VW.

BMW

 • 2015 – 2023 Alle Series
 • NIEUW Servicegeschiedenis-systeem toegevoegd waarmee u de servicegeschiedenis-gegevens naar het voertuig kunt schrijven. Uploaden naar BMW i-Drive is nog steeds vereist.
 • NIEUWE aandrijvingen en speciale functies voor:
  • 2016 – 2018 1 Series
  • 2016 – 2022 2 Series
  • 2016 – 2019 3 Series
  • 2016 – 2023 X1

Fiat

 • Fiat 500L alle motoren 2012 – 2022 toegevoegde ABS speciale functietests inclusief ABS-systeemtest, druksensorkalibratie en remontluchting
 • Secure Gateway (Upgrade 20.4)

Ford

 • Nieuwe actuatoren en speciale functies toegevoegd aan 9 modellen.
 • Toegang via Ford Secure Gateway rechtstreeks vanuit de scantool.

Hyundai

 • Nieuwe systemen toegevoegd aan Tucson TLE 1.6 en 2L Diesel
 • Inclusief Ad Blue, Ureum doseerventieltesten

Mini

 • Nieuwe Speciale functies voor batterijvervanging toegevoegd aan:
  • Clubman, Countryman, Hatch – alle motoren 2016 – 2023

Nissan

 • Qashqai 1.5L E-Power 2022 > & X-Trail 1.5L E-Power 2022 > hebben speciale functietests toegevoegd.
 • Toegang via Nissans Secure Gateway

Renault

 • Testverkeer III 1.6 Diesel 2014 – 2022
 • Nieuwe Speciale functionele test
 • Kadjar 1.6 Diesel 2015 – 2022
 • 37 Nieuwe speciale functionele test
 • FunMaster 2.3 Diesel 2010 – 2023
 • Nieuw Speciale functionele test

Wereldwijde database. Ook de US, US Import en Australische database is verder uitgebreid (LET-OP deze software is in het Engels en de dekking kan afwijken ten opzichte van modellen geleverd voor de Europese markt).

Snap-on APOLLO-D9 Technician

NIEUW IN SNAP-ON DIAGNOSE SOFTWARE UPDATE 23.4 EOBD

 • OBFCM data nu ook via WiFi direct vanuit uw diagnosetester naar de RDW sturen.
 • Voor OBFCM is geen geldige licentie en Snap-on profile manager account nodig.
 • Voor Nederlandstalige diagnosetesters (Verus Edge en Zeus+ uitgesloten).

Nieuw in Snap-on Diagnose Software update 23.4 Component Test Meter (CTM)

 • Meer dan 50.000 nieuwe componenten tests toegevoegd (nu in totaal meer dan 1.013.000 tests).
 • Snap-on’s continu groeiende component test dekking betekent dat u alles heeft wat nodig is om de fout te diagnosticeren en de onderliggende oorzaak te achterhalen.
 • 45 Nieuwe en 104 bijgewerkte modellen / motor varianten toegevoegd begeleide componenten tests voor: (nu in totaal 1.591 varianten)
  Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Volkswagen & Volvo
 • Zeer uitgebreide US CTM database met daarin 40 verschillende US, Aziatische en Europese voertuigmerken.
Nieuw in Snap-in Diagnose Software update 23.4 Gebruikersinterface

Security Link: Secure Gateway toegang met Snap-on software beschikbaar voor Ford (OEM registratie niet nodig), Nissan en FCA voertuigen. Voor FCA is er nu de keuze om Secure Gateway toegang zelf of via Snap-on te regelen. Als Snap-on het voor u regelt heeft u direct na betaling direct toegang to FCA-SGW.

Diagnosetesters: ZEUS, TRITON, APOLLO, MODIS, en SOLUS series

SureTrack- en Fast-Track ID-tips De presentatie van SureTrack- en Fast-Track ID-tips is nu opgemaakt met sectiekoppen en vetgedrukte tekst, waardoor het makkelijker wordt om de juiste oplossing te lezen en te vinden.

ZEUS, TRITON en APOLLO series

 • Intelligente Diagnose Inhoud is een aanzienlijke uitbreiding in aanvullende Real Fixes, Fixed it-gegevens en PID-vlaggen.

ZEUS+

 • Verbeterde kleurenindicator van het batterijniveau indicator. Dankzij het duidelijkere batterijpictogram kan de gebruiker nu beter het batterijpercentage.
Snap-on Diagnose altijd Up-To-Date

Met meer dan een eeuw revolutionaire productontwikkeling, uitgekiende reparatieoplossingen en toegewijde ondersteuning heeft Snap-on de automotive service-industrie herhaaldelijk opnieuw gedefinieerd. U kunt erop vertrouwen dat een diagnosetester van Snap-on klaar is voor gebruik met een ongeëvenaarde dekking en exclusieve functies voor algemene en schadehersteldekking. Snap-on weet wat technici in autobedrijven nodig hebben en biedt al bijna 40 jaar toonaangevende en innovatieve diagnoseoplossingen.

Bekijk de meest actuele Europese, Aziatische en Amerikaanse Snap-on voertuig diagnose dekking op onze ‘Voertuig Applicatie Gids‘ website.

Snap-on Diagnose Software Update 23.4 wat is nieuw