Werk nog sneller en langer met Snap-on platte ratelring steeksleutels

doorGebro Tools

Werk nog sneller en langer met Snap-on platte ratelring steeksleutels

Hoe meer je in minder tijd kunt doen en hoe langer je met een investering kunt blijven werken, hoe meer geld je verdient. Dankzij het doordachte ontwerp en de hoge kwaliteit van Snap-on ratelring steeksleutels, verdient de investering zich snel terug en heb je lang een hoog rendement van de investering.

Werk sneller en langer met Snap-on platte ratelring steeksleutels

Een Snap-on 0° Offset 12-kant Ratelring / Steeksleutel met Flank Drive Plus is niet zomaar gereedschap, maar doordacht en innovatief om ervoor te zorgen dat monteurs er snel en efficiënt mee kunnen sleutelen. Door het ratelmechanisme hebben ratelringsleutels normaal gesproken een fors formaat. Dankzij het dunwandige ratelmechanisme zijn Snap-on ratelringsleutels ultradun waardoor je ook in krappe ruimtes beter uit de voeten kunt.

Dankzij het 80-tands ratelmechanisme kan bovendien kun je ook met zeer kleine slagen bouten en moeren vast- en losdraaien wat handig is voor zeer krappe ruimtes. Omdat bij het interne ratelmechanisme altijd minimaal 8 tanden met elkaar contact hebben kan er ook veel kracht op de sleutel gezet worden.

Flank Drive Plus

Dankzij het gepatenteerde Flank Drive Plus ontwerp, grijpt de steek van de steeksleutel niet op de hoeken van bouten en moeren, maar op de flanken aan. De ‘vertanding’ van het Flank Drive Plus profiel in de steek bijt als het ware in de bout of moer waardoor de steek niet slipt en de bout of moer niet stukgedraaid wordt.

Snap-on Flank Drive Plus

Hierdoor kan er maar liefst 62 procent meer draaimoment op bouten en moeren uitgeoefend worden. Omdat de offset nul graden en de ratelring/steeksleutel plat is, hoef je geen pal om te zetten om om te schakelen van vast- naar losdraaien en vice versa. Je draait de sleutel simpelweg om en de draairichting is aangepast. Je kunt hierdoor, ook in moeilijk bereikbare ruimtes, sneller werken.

Innovatieve Features

De sleutels zijn precisie-gesmeed uit speciaal gelegeerd staal en thermisch behandeld waardoor ze zeer sterk en duurzaam zijn. Dankzij de nikkel-chroom afwerking zijn de sleutels optimaal beschermt tegen corrosie en kun je ze na gebruik makkelijk en snel schoonmaken.

Dankzij al deze innovatieve features verdient een investering in Snap-on ratelring steeksleutels zich snel en veelvuldig terug. Onze ratelring steeksleutels zijn verkrijgbaar in drie verschillende sets:

SOXRM710: 10-Delig (10 – 19 mm.)
SOXRM704: 4-Delig (6, 7, 8 & 9 mm.)
SOXRM703: 3-Delig (21, 22 & 24 mm.)

Snap-on 0° Offset 12-kant Ratelring

Dankzij het dunwandige ratelmechanisme zijn Snap-on ratelringsleutels ultradun

Snap-on bedenkt, ontwikkelt en produceert al 100 jaar tools waarmee monteurs sneller en langer kunnen werken waardoor het rendement van een investering in Snap-on hoog is. We kunnen dit bewijzen als je het gereedschap gebruikt. Dankzij onze Try Before you Buy actie kun je Snap-on gratis uitproberen en investeer je alleen als je er tevreden over bent. Vraag de Snap-on Tools franchisenemer in jouw regio om meer informatie of een demonstratie!

Over de auteur

Gebro Tools administrator