Wallmek komt met universele adapter voor Opel Insignia voorveren

doorGebro Tools

Wallmek komt met universele adapter voor Opel Insignia voorveren

De standaard OEM Opel veerspanner mag voor werkzaamheden aan de veerpoten van de Insignia-B en Buick Regal 2017 om veiligheidsredenen niet gebruikt worden. Om deze veren te spannen heeft Wallmek een speciale drukring ontworpen. Dankzij de universele Wallmek adapter wordt werken met veren van auto’s veiliger en eenvoudiger.

Wallmek adapter WHSC20081119 Opel Insignia veerpoot Snap-on Tools

De ruimte tussen de windingen van de Insignia en Regal schroefveren is dermate groot dat de klauwen van de veerspanner op slechts twee windingen geplaatst kan worden. In deze situatie is er te weinig ruimte om de veer voldoende aan te spannen om hem te kunnen verplaatsen of verwijderen. Om de veren van de Opel en Buick te spannen, moeten de onderste klauwen onder de onderste winding van de veer, en de bovenste klauwen rondom het toplager van de veerpoot geplaatst worden.

Video Wallmek veerspanner Opel Insignia-B

De Wallmek drukring met bestelnummer WHSC20081119 wordt gebruikt in combinatie met de universele hydraulische Wallmek veerspanner WHSC2008. De drukring is zo ontworpen dat hij maximaal contact met de veerpoot maakt waardoor het drukoppervlak optimaal is en er niets kan beschadigen.

De Wallmek WHSC2008 is een universele en multifunctionele 3-in-1 Hydraulische Veerspanner. De spanner kan zowel veren onder de auto als op gedemonteerde veerpoten spannen. Daarnaast kan de mobiele spanner dienen als assistent bij verschillende werkzaamheden aan het onderstel van voertuigen.

Kenmerken Wallmek hydraulische veerspanner WHSC2008:

  • Veilig en efficiënt werken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Bediening door één persoon
  • Geen beschadiging aan veerpoot
  • Universele verstelbare klauwen

Over de auteur

Gebro Tools administrator