Snap-on’s CT9075 sterkste en betrouwbaarste accu slagmoersleutel tot nu toe

doorGebro Tools

Snap-on’s CT9075 sterkste en betrouwbaarste accu slagmoersleutel tot nu toe

Snap-on Tools heeft zichzelf opnieuw overtroffen met de CT9075 18 Volt 1/2” Accu Slagmoersleutel. De CT9075 is de sterkste, duurzaamste en betrouwbaarste draadloze slagmoersleutel die Snap-on tot nu toe heeft ontworpen.

CT9075W1

Maar liefst 1.700 Nm is het enorme startkoppel van de sterkste accu slagmoersleutel die Snap-on tot nu toe op de markt heeft gebracht. Met deze krachtpatser krijg je, ongeacht hoe vast het zit, vrijwel alles los. Om het hoge koppel te bereiken, heeft Snap-on een nieuwe 18 Volt 5Ah lithium-ion accu toegepast. Een bijkomend voordeel van deze accu is dat je door de hoge capaciteit langer kunt werken zonder tussentijds op te hoeven laden.

Liever eerst de video bekijken?

Echter met accucapaciteit alleen ben je er nog niet. Om tot maximale prestaties te komen, moeten álle onderdelen aan zeer zware eisen voldoen. Om deze reden zijn onder andere een zwaarder slagmechanisme en aandrijving toegepast waardoor de Snap-on CT9075 nog meer slagkracht en vermogen produceert. Om dit vermogen lang en probleemloos te kunnen leveren, zijn alle onderdelen van deze slagmoersleutel van hoogwaardige kwaliteit en precisie-gefabriceerd.

De borstelloze elektromotor zorgt daarbij voor een gelijkmatige krachtverdeling en continu vermogen. Dankzij de microprocessor kun je precies bepalen hoeveel kracht je de machine wil laten leveren. Omdat er minder slijtage-onderdelen in de machine aanwezig zijn, is een lange levensduur gegarandeerd. De investering in de Snap-on CT9075 verdien je hierdoor snel terug en levert snel geld op.

Praktische draadloze slagmoersleutel

De CT9075 is dé tool voor monteurs die veeleisende werkzaamheden uitvoeren. Dankzij de variabele snelheidsregelaar, drie koppelinstellingen van 135, 475 en 1.200 Nm én tot 2.200 slagen per minuut is deze slagmoersleutel inzetbaar in zowel lichte als zware heavy-duty applicaties. De ingebouwde rem zet de machine stil zodra je de schakelaar loslaat zodat doppen, moeren en bouten niet los kunnen raken en schade aanrichten.

Een helder 100 Lumen LED werklicht zorgt ervoor dat je altijd goed zicht op je werkplek hebt. Omdat de half duims slagmoersleutel een accu heeft en draadloos is, is hij mobiel en overal inzetbaar. De krachtige accu kan binnen een uur voldoende opgeladen worden om weer uren ingezet te kunnen worden.

Monteurs die de hele dag met een slagmoersleutel werken, staan bloot aan zware lichaamsbelasting die op den duur tot blessures kan leiden. Ergonomie is dan ook essentieel in de ontwikkeling van gereedschap en equipment. Snap-on is eerder al eens onderscheiden en gebruikt alle tot nu toe opgedane kennis in de ontwikkeling van nieuwe tools.

Snap-on CT9075 accu slagmoersleutel

Voordat de CT9075 op de markt gebracht werd, hebben we een aantal monteurs de machine laten testen. De uitkomsten van de tests zijn overweldigend. Met name de kracht van de slagmoersleutel zelf en de gebruiksduur van de accu worden in een adem als zeer positief ervaren. Iedere CT9075 wordt voor hij de Amerikaanse fabriek verlaat getest en uitvoerig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de machine langdurig optimaal kan functioneren.

Wil je de Snap-on CT9075 18 Volt 1/2” accu slagmoersleutel zelf testen? Vraag dan jouw regionale Snap-on franchisenemer om een demonstratie bij jou in de werkplaats. Ben je na de demonstratie nog niet overtuigd? Dan kun je Snap-on gereedschap gratis een tijdje uitproberen met Try Before You Buy. En mocht een investering je eventjes niet goed uitkomen, dan kun je deze zonder rente afbetalen met Easy Pay.

Snap-on CT9075 18 Volt 1/2” Accu Slagmoersleutel

 • 1.700 Nm startkoppel
 • Drie koppel-instellingen: 135, 475 en 1.200 Nm
 • Lange accuduur 5Ah accu
 • Variabele snelheidsregelaar
 • Hoog vermogen en slagkracht
 • Gelijkmatige krachtverdeling
 • Ingebouwde rem voorkomt rondvliegen doppen, bouten en moeren
 • Precisie-fabricage
 • Sterk slagmechanisme en aandrijving
 • Borstelloze elektromotor
 • 100 Lumen LED werklicht
 • Ergonomische handgreep
 • Superieure balans
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Lange levensduur

Over de auteur

Gebro Tools administrator