Snap-on werkverlichting: voor iedere klus een specifieke lamp!

doorGebro Tools

Snap-on werkverlichting: voor iedere klus een specifieke lamp!

Voor monteurs is goede verlichting essentieel om hun werk optimaal te kunnen doen. Omdat geen klus hetzelfde is, heeft Snap-on Tools voor iedere specifieke omstandigheid een geschikte lamp.

Snap-on werkverlichting: voor iedere klus een specifieke lamp

In werkplaatsen waar aan voertuigen gesleuteld wordt is geen dag en geen klus hetzelfde. De dynamische autotechniek dwingt fabrikanten van gereedschap en equipment snel te reageren op vernieuwende technologieën en vergaande technische eisen. Snap-on franchisenemers komen dagelijks in de werkplaats. Zo weten ze precies wat er speelt en met welke uitdagingen monteurs te maken hebben. Snap-on kan zodoende snel en adequaat reageren op de behoeften van monteurs in de garage. Als jij een lamp nodig hebt die om een hoekje schijnt, regelen we die voor je. Lig je de hele dag in het donker onder het dashboard? Wij hebben er een oplossing voor.

Lumen, COB LEDS’ en laserpunt

Laten we eens kijken naar waar je op moet letten bij de aanschaf van een lamp. Lumen, COB LED’s en laserpunten zijn veelvoorkomende termen bij verlichting, maar wat betekenen ze? Lumen is een maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een lichtbron in alle richtingen uitstraalt. Hoe meer lumen, hoe meer zichtbaar licht en hoe beter het werkstuk wordt verlicht en te zien is.

Snap-on werkverlichting voor iedere klus een specifieke lamp

De term COB LED techniek zul je steeds vaker tegenkomen. COB is een positioneringstechniek van de LED-chips in een LED-lamp. Bij een COB LED worden de vele kleine LED-lichtpuntjes in een rondje zo dichtbij elkaar gepositioneerd, dat ze met het blote oog niet van elkaar te onderscheiden zijn. Doordat deze techniek steeds meer geperfectioneerd en verfijnd wordt, wordt de COB LED een steeds betere vervanger van de traditionele halogeenspot en halogeenlamp.

Snap-on werklampen uitproberen

De Snap-on franchisenemer die met zijn rijdende winkel naar jou toekomt heeft een uitgebreid assortiment werklampen . Zo kun je een lamp voordat je ‘m koopt zien, vasthouden en zelfs uitproberen of hij geschikt is voor jouw specifieke klus.

Snap-on werkverlichting voor iedere klus een specifieke lamp

Het uitgebreide assortiment Snap-on werklampen bestaat uit de meest uiteenlopende soorten en vormen lampen voor een grote diversiteit applicaties en toepassingen. Bijvoorbeeld de oplaadbare neklamp die je, zoals de naam al aangeeft, om je nek kan hangen of op je hoofd kunt plaatsen zodat je je handen vrij hebt. Een simpele oplossing, je hoeft het alleen maar te bedenken en te maken.

De draadloze neklamp is overal handig, maar vooral ideaal als je onder het dashboard, in de motorruimte of onder de auto aan het werk bent en twee handen nodig hebt. De neklamp wordt overigens niet alleen in de autobranche gebruikt, maar ook door vee-artsen om hun handen tijdens de bevalling van bijvoorbeeld een koe vrij te hebben.

Draadloos urenlang verlichting

Geen snoeren meer die in de weg liggen, kapot kunnen gaan of klem komen te zitten: de draadloze lamp is niet meer uit de moderne werkplaats weg te denken. Ook Snap-on heeft een uitgebreid assortiment draadloos licht. De oplaadbare 18 en 14.4 Volt lithium-ion accu’s (onderling niet uitwisselbaar) hebben een hoge capaciteit.

Als je een Snap-on accu ‘s nachts aan de oplader legt, kun je ‘m probleemloos de hele volgende dag gebruiken zonder tussendoor op te laden. De oplaadbare accu’s zijn uitwisselbaar met accu’s van andere Snap-on lampen en ander draadloos Snap-on gereedschap. Snap-on werklampen zijn vaak voorzien van een magneet waarmee de lamp aan een metalen oppervlak vastgemaakt kan worden

Snap-on werkverlichting voor iedere klus een specifieke lamp

Nogmaals, voor ieder specifieke klus is er wel een Snap-on lamp. Van motorkaplampen tot neklampen en van looplampen tot draaibare en verstelbare lampen. Een deel van de lampen kun je onder andere bekijken in onze Hot Tools met de nieuwste producten en aantrekkelijke special deals!

Ben jij op zoek naar die ene lamp die jouw werk nog makkelijker kan maken? Vraag jouw regionale Snap-on franchisenemer dan om meer informatie of een demonstratie. Wil je een lamp een tijdje uitproberen? Geen probleem. met Snap-on Try Before You Buy kan het. En als een investering je op dit moment even niet uitkomt is er geen nood aan de man. Met Snap-on financier je een aanschaf renteloos met Easy Pay.

Over de auteur

Gebro Tools administrator