SNAP-ON TOOLTIP: TOEPASSING ULTRA DUNNE LOW TORQUE STEEKSLEUTELS

doorGebro Tools

SNAP-ON TOOLTIP: TOEPASSING ULTRA DUNNE LOW TORQUE STEEKSLEUTELS

Het profiel van ultra dunne low torque Snap-on steeksleutels is exact hetzelfde als van normale standaard Snap-on steeksleutels. De ultra dunne steeksleutels zijn echter, de naam zegt het al, vele malen dunner dan de standaard steeksleutels.

Snap-on ToolTip Toepassing ultra dunne low torque steeksleutels LTAM811

De aanduiding ‘low torque’ betekent dat de steeksleutels niet bedoeld zijn om veel kracht mee te zetten. Ultra dunne low torque steeksleutels zijn daarentegen uitermate geschikt om bouten of moeren tegen te houden.

Het voordeel van de ultra dunne steeksleutels is dat je bouten en moeren in krappe en/of moeilijk bereikbare ruimtes en geen andere onderdelen hoeft te demonteren en tijd bespaart wordt.

Snap-on ToolTip Toepassing ultra dunne low torque steeksleutels LTAM811 remklauw

CHROOM NIKKEL MOLYBDEEN LEGERING

Snap-on ultra dunne steeksleutels zijn gemaakt van een chroom nikkel molybdeen legering, waardoor ze sterk, taai, buigzaam en duurzaam zijn. Dit betekent onder andere dat Snap-on sleutels kunnen buigen, maar altijd in hun originele vorm terugkomen.

Plaatsen waar je ultra dunne steeksleutels nodig hebt zijn onder andere de rempenbouten van remklauwen. In de video legt Michael Grömmel van Snap-on Benelux de voordelen van Snap-on ultra dunne steeksleutels uit en kom je meer te weten over de eigenschappen van dit product.

Snap-on ToolTip Toepassing ultra dunne low torque steeksleutels LTAM811 remklauw

De elfdelige ultra dunne Snap-on steeksleutelset LTAM811 met steeksleutels van 6 tot 36 millimeter wordt geleverd in een handige opbergetui. Wil je meer informatie over deze set of ander gereedschap? Neem dan contact op met een regionale Snap-on franchisenemer of vul onderstaand formulier in.

Over de auteur

Gebro Tools administrator