SNAP-ON TOOLTIP 3/8″ STARTERSET MET 6-KANT METRISCH HOGE DOPPEN

doorGebro Tools

SNAP-ON TOOLTIP 3/8″ STARTERSET MET 6-KANT METRISCH HOGE DOPPEN

In Snap-on STARTERSET3 3/8″ Starterset met 6-kant metrisch hoge doppen zitten 12 hoge doppen van 8 tot en met 19 millimeter, een kniestuk, standaard bougiedop, een kort en een lang verlengstuk en een ratel.

Snap-on ToolTip Starterset met 6-kant metrisch hoge doppen

De verlengstukken van Snap-on zijn aan de bovenzijde geribbeld voor een goede houvast. Op de standaard verlengstukken zitten de doppen recht op het verlengstuk.

Om onder een hoek te kunnen werken – om bijvoorbeeld bougies van de BMW N43 en N53 vier- en zescilinder motoren te vervangen – heeft Snap-on Wobble Plus verlengstukken. Met Wobble Plus kan de dop tot 15 graden offset gekanteld kan worden, waardoor je de dop makkelijker en beter op het werkstuk kunt plaatsen.

FLANK DRIVE

Snap-on past op zijn doppen en steeksleutels het Flank Drive principe toe. Dankzij Flank Drive wordt de kracht niet op de fragiele hoeken van de bout of moer uitgeoefend, maar op de flanken. Het voordeel van Flank Drive is dat bouten en moeren veel minder snel stuk gedraaid worden.

Een ander voordeel van Flank Drive is dat je bouten en moeren die al stukgedraaid zijn, in de meeste gevallen toch nog met een dop of steeksleutel los kunt krijgen. Bovendien kun je met Flank Drive tot maar liefst 20 procent meer kracht op het werkstuk zetten dan je gereedschap zonder Flank Drive.

Snap-on ToolTip 3/8" Starterset met 6-kant metrisch hoge doppen

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

Er zijn veel verschillende merken, soorten en maten ratels op de markt. Snap-on heeft ratels met 80 tanden en twee pallen in de krans. Dankzij het grote aantal tanden kun je een extreem kleine slag van vijf graden maken, waardoor je ook in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes toch een slag kunt maken.

De gepatenteerde Dual-technologie zorgt ervoor dat er altijd zeven tanden contact hebben met het ratelmechanisme. Hierdoor is het ratelmechanisme zeer sterk, kun je meer kracht op de ratel zetten en gaat de ratel langer mee.

Snap-on ToolTip Starterset met 6-kant metrisch hoge doppen

Wil je meer informatie over deze Snap-on Starterset of ander gereedschap en/of equipment of een demonstratie? Neem dan contact op met jouw Snap-on franchisenemer in jouw regio of vul onderstaand formulier in.

Over de auteur

Gebro Tools administrator