Snap-on Tools niet duur, maar duurzaam

doorGebro Tools

Snap-on Tools niet duur, maar duurzaam

We krijgen wel eens te horen dat Snap-on Tools duur zijn. Duur is echter een relatief begrip, en dat verduidelijken we graag.

Snap-on Tools zijn niet duur maar duurzaam

 

Gebruikt u al Snap-on Tools? Dan bent u al bekend met hetgeen hierna volgt en kunt u verder gaan met geld verdienen. Gebruikt u Snap-on Tools nog niet? Dan hebben we allereerst twee vragen voor u. Het is aan u om hier eerlijk en hardop antwoord op te geven; ‘Wanneer heeft u uw Snap-on dealer voor de laatste keer gesproken? En heeft u hem toen gevraagd wat gereedschap dat u bij een ander gekocht heeft bij hem kost?

We stellen deze vragen omdat Snap-on Tools vaak namelijk helemaal niet duurder zijn dan andere merken. Snap-on Tools zijn duurzaam. En Snap-on gereedschap dat wel duurder is, is zijn investering dubbel en dwars waard. We leggen u graag uit waarom.

Snap-on kwaliteit, service en rendement

Snap-on verkoopt gereedschap en equipment dat niet snel slijt of kapot gaat en dat vaak door de doordachte vormen rendement verhogend werkt. En mocht er onverhoopt toch iets met onze tools misgaan, dan staat de Snap-on dealer met zijn rijdende winkel binnen een mum van tijd bij u op de stoep om te helpen zodat u uw werk kunt blijven doen. Omdat de Snap-on Tools dealer regelmatig in de werkplaats is, is hij altijd op de hoogte van de actueelste stand van zaken. En zijn advies is gratis.

De Snap-on Tools dealer komt met zijn rijdende winkel naar het autobedrijf toe

Kortom, Snap-on Tools zijn dankzij kwaliteit en service zeer rendabel. Wij zijn hiervan overtuigd en kunnen het rendement van uw investering vooraf inzichtelijk maken en voorrekenen. U zult versteld staan wat Snap-on tools en equipment u na de investering op gaat leveren. Heeft u een bedrijf met meerdere monteurs? Dan is het rendement nog hoger! Niets voor niets kiezen autobedrijven zoals dealer-holding Wensink louter voor Snap-on Tools.

Voorkom arbeidsongeschiktheid met Snap-on Tools

Bij ieder Snap-on product staat ergonomie bovendien bovenaan de prioriteitenlijst. Snap-on kijkt in de werkplaats met de monteur mee en ontwikkelt wat hij nodig heeft en wenst. Dat is onze aanpak. Dat is onze filosofie. Deze filosofie heeft de afgelopen 100 jaar dat we tools ontwikkelen tot vele patenten geleid. Patenten die jaren later door anderen worden genomen. En dat is niet voor niets. Dat is omdat ze goed zijn.

Bij iedere tool die we ontwikkelen en produceren is ergonomie prioriteit. Van de kleinste schroevendraaier, tot de grootste slagmoersleutel en van onze simpelste opslagmogelijkheden tot de meest complexe diagnosetester.

Snap-on Try Before You Buy

Gereedschap moet renderen. Snap-on garandeert u de hoogste return on investment. Wilt u weten wat de investering in Snap-on Tools u oplevert? Neem dan contact met ons op. Dat kan via uw regionale Snap-on Tools dealer, maar ook rechtstreeks met Snap-on Benelux. Wij luisteren graag naar u en staan u graag met raad en daad bij tijdens uw customer journey!

Snap-on Tools en Equipment voor het autobedrijf

Miljoenen professionals, specialisten en hobbyisten sleutelen dagelijks met Snap-on Tools omdat ze weten wat het ze oplevert. Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van Snap-on Tools? Probeer ze dan eens een periode uit, en beslis daarna of u tot aanschaf overgaat. Komt de investering op dit moment ongelegen? Dan biedt Snap-on Finance u verschillende financieringsprogramma’s.

De Snap-on Tools dealer in uw regio kan u alles over ‘Try Before You Buy’ vertellen. Op onze website  kunt u zien welke exponente innovaties wij recent geïntroduceerd hebben!

Over de auteur

Gebro Tools administrator