SNAP-ON TOOLS NAAR AUTOMOTIVE AFTERMARKET VAKBEURS AUTOTECHNICA 2022

doorGebro Tools

SNAP-ON TOOLS NAAR AUTOMOTIVE AFTERMARKET VAKBEURS AUTOTECHNICA 2022

Na enkele jaren van afwezigheid vanwege corona, is Snap-on Tools van 27 tot en met 30 maart 2022 wederom aanwezig op de grootste automotive aftermarket beurs voor autoprofessionals in de Benelux: AutoTechnica. Bezoekers van de beurs kunnen profiteren van aantrekkelijke speciale deals!

Snap-on Tools naar automotive aftermarket vakbeurs AutoTechnica 2022

AutoTechnica 2022 staat voor Snap-on Tools volledig in het teken van de workflow optimalisatie, rendement van investeringen, service op de werkvloer, innovatie en personalisatie en one-stop-shop (Snap-on levert bijna alles).

Op de beursvloer krijgt u uitleg wat de unieke kenmerken en voordelen van Snap-on gereedschap en werkplaatsequipment zijn. Ook is er gelegenheid om de producten zelf uit te proberen zodat u de voordelen van Snap-on Tools zelf kunt voelen en ervaren.

Zoals u van Snap-on gewend bent zullen er workshops en demonstraties zijn van gereedschap, diagnoseapparatuur, ADAS-kalibratie, meetapparatuur, bandenservice apparatuur, Pro Spot lasapparatuur, MotorVac transmissie- en motor reinigingsapparatuur en Wallmek hydraulisch speciaal gereedschap.

Veel aandacht zal ook uitgaan naar Snap-on Tool Storage opbergmogelijkheden waarmee u uw gereedschap overzichtelijk op kan bergen. Hiervoor zal een uitgebreid assortiment gereedschapswagens met diverse sets en modules op de ruime beursvloer tentoongesteld worden.

AutoTechnica, de grootste automotive aftermarket vakbeurs in de Benelux, showt een aanbod van A tot Z: van trekhaaktoebehoren tot laadpaaloplossingen. De ruim 1.500 aanwezige merken staan garant voor een bijzonder complete beurs.

AutoTechnica 2022 Snap-on Tools aanmleden

Op de website van AutoTechnica kunt u alle informatie over de vakbeurs in Brussel vinden. Indien u meer informatie over dit onderwerp wenst, kunt u contact met ons opnemen.

Over de auteur

Gebro Tools administrator