Snap-on Tools introduceert multifunctionele gassoldeerbout kit YAKS42

doorGebro Tools

Snap-on Tools introduceert multifunctionele gassoldeerbout kit YAKS42

Bedrading en printplaten solderen, plastic snijden én lassen, maar ook krimpkousen verwarmen; de YAKS42 is de meest veelzijdige gassoldeerbout die Snap-on Tools ooit ontworpen heeft.Snap-on Tools introduceert multifunctionele gassoldeerbout YAKS42

De YAKS42 heeft een vermogen van 25 – 130 Watt en wordt verhit met butaangas. De soldeerbout wordt geleverd met verschillende opzetstukken waaronder een reparatieset om kunststof te kunnen snijden en lassen, een opzetstuk waarmee je hetelucht kunt blazen en uiteraard verschillende soorten en maten opzetstukken waarmee je kunt solderen.

Repareer onderdelen zoals kunststof panelen, koplamp bevestigingssteunen en bumpers en bespaar jouw klant hoge kosten voor nieuwe onderdelen. Kunststof lasdraden zoals zwart ABS (YAS42-21), kleurloos ABS (YAS42-20), polyethyleen (YAS42-23), polypropyleen (YAS42-22) en polystyreen (YAS42-24) zijn optioneel verkrijgbaar.

Liever eerst de video (lengte 2 minuten) bekijken ?

Met de conventionele opzetstukken soldeer je bedrading, printplaat componenten en elektrische contacten. En met het opzetstuk voor hetelucht verhit je krimpkousen en isoleer je de elektrische verbindingen. De soldeerpunten zijn van staal en voorzien van een laag nikkel.

Alles-in-één schakelaar

Dankzij de alles-in-één schakelaar kan de soldeerbout met slechts één hand bedient worden. Aan beide zijden van de handgreep kun je door een controleglas het brandstofniveau in de gaten houden.

Met behulp van een doordacht snelkoppelingssysteem, kunnen opzetstukken snel -en zonder dat je hoeft te wachten tot ze afgekoeld zijn- gewisseld worden.

Snap-on YAKS42 gassoldeerbout alles-in-een schakelaar

De katalytische brander heeft geen open vlam en is zeer snel op temperatuur. Met de handige brandstofregelaar achterop de handgreep, kun je eenvoudig en snel de gewenste temperatuur instellen. De aan/uit knop wordt veilig afgeschermd tegen onbedoelde bediening.

Na gebruik kan de Snap-on soldeerbout samen met de opzetstukken worden opgeborgen in een compacte hardcase. In de houder is een magneet ingebouwd waarmee de soldeerbout aan bijvoorbeeld verticaal aan de zijkant van de gereedschapswagen kan worden gehangen.

De YAKS42 is dé all-in-one, comfortabele butaan gassoldeerbout die niet mag ontbreken in jouw gereedschapswagen! Vraag de Snap-on Tools dealer in jouw regio om meer informatie.

Belangrijkste kenmerken Snap-on YAKS42 Butaan Gassoldeerbout;

 • Veelzijdigste Snap-on soldeerbout ooit
 • Complete soldeerkit
 • Inclusief opzetstuk voor kunststof lassen
 • 25 – 130 Watt soldeerbout
 • Controleglas brandstofniveau
 • Diverse opzetstukken
 • Solderen, plastic lassen en hetelucht
 • Alles-in-één schakelaar
 • Bediening met één hand
 • Snel opzetstukken wisselen met snelkoppeling
 • Hardcase opberghoes voor bout en accessoires
 • Magneet om aan gereedschapswagen te hangen

Over de auteur

Gebro Tools administrator