SNAP-ON MULTIMETERS VOOR DE VOERTUIGBRANCHE

doorGebro Tools

SNAP-ON MULTIMETERS VOOR DE VOERTUIGBRANCHE

Een multimeter maakt onzichtbare elektronische storingen zichtbaar en is onmisbaar bij het diagnose stellen aan elektrische componenten en systemen van voertuigen. Snap-on heeft voor iedere specifieke klus een geschikte multimeter. Let bij de aanschaf van een multimeter wel op dat deze de juiste specificaties heeft voor het doel waar hij voor ingezet wordt. Neem voor meer informatie of een demonstratie contact op met een regionale Snap-on franchisenemer.

Snap-on Tools multimeters voor de voertuigbranche

Download de specificaties van onze populairste multimeters*

Met een multimeter kunnen grootheden zoals spanning, stroom en weerstand gemeten worden. Snap-on multimeters zijn specifiek ontwikkelt voor technici die aan voertuigen werken en kunnen onder andere duty cycle, capaciteit, inductie, frequentie, temperatuur, doorlaatspanning van een diode en de stroomversterkingsfactor van een transistor meten.

HYBRIDE AUTO RANGING DIGITAL MULTIMETER

Het topmodel in het Snap-on assortiment is de Hybride Auto Ranging Digital Multimeter voor metingen aan moderne hi-tech elektrische en hybride voertuigen met accupakketten. Met de EEDM650C kunnen technici onder andere controleren of de beschermingscoating van hoogspanningskabels in orde is en of er geen lekstromen zijn. De Hybride Auto Ranging Digital Multimeter controleert onder andere of er geen spanning meer op het elektrische systeem aanwezig is en test de isolatie van elektromagnetische spoelen in elektromotoren.

Snap-on Hybride Auto Ranging Digital Multimeter EEDM650C

Snap-on Hybride Auto Ranging Digital Multimeter

Download de specificaties van onze populairste multimeters*

GEAVANCEERDE DIGITALE MULTIMETERS

De Snap-on EEDM596FK en EEDM525F zijn dé digitale multimeter voor technici die aan personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens werken en kan de meeste auto-elektrische componenten en systemen testen. Waar de meeste multimeters verticaal zijn uitgevoerd met een klein scherm en een grote draaiknop, heeft Snap-on bij deze multimeters gekozen voor een horizontale opstelling met een groot scherm en kleine draaiknop. Op de 4 inch (101 millimeter) grote True-RMS kleurenschermen worden de gemeten waardes en symbolen in grote tekens snel, helder en duidelijk weergegeven.

Snap-on Digitale Geavanceerde Multimeter

Snap-on Digitale Geavanceerde Multimeter

Menuknoppen aan de linkerkant en een selectie-draaiknop aan rechterkant maken de bediening van de EEDM596FK en EEDM525FK zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dankzij de CAT III 1.000 Volt AC en CAT IV 600 Volt AC veiligheidsnormen kun je met deze multimeter ook veilig componenten en systemen van hybride voertuigen meten. Handige optie: dankzij Bluetooth kunnen metingen die met de EEDM525FK gedaan worden op een smartphone weergegeven worden.

Download de specificaties van onze populairste multimeters*

MEEST VOORKOMENDE BASISMETINGEN

Omdat niet iedere werkplaats een van de bovengenoemde uitgebreide en geavanceerde multimeters nodig heeft, heeft Snap-on een drietal multimeters waarmee de meest voorkomende basismetingen gedaan kunnen worden. Zo meet de Blue-Point MT501C stroom, spanning en weerstand van bobines, bougiekabels, zekeringen, elektrische componenten en circuits en AC-spanningssignalen op digitale MAF-sensoren en snelheidssensoren.

Blue-Point MT501C multimeter

Blue-Point MT501C multimeter

De Snap-on EEDM503D Digitale Multimeter en EEDM504F Basis Digitale Multimeter gaan een aantal stappen verder. Zo test de zogenoemde continuïteitszoemer de continuïteit van zekeringen, smeltbare verbindingen, componenten en circuits en kan met de diodetest onder andere het diode-pakket op een dynamo worden getest. Met de DC-Ampère gelijkstroom functie bepaal je de aanwezigheid van een parasitaire belasting.

Download de specificaties van onze populairste multimeters*

SNAP-ON MULTI-PROBE ULTRA

De Snap-on Multi-Probe Ultra (EECT900) is een 12/24 Volt gecombineerde multimeter en diagnosetester die spanning, stroom, weerstand en signalen meet. Met de Multi-Probe Ultra kan iedere diagnose-technicus problemen aan elektronische componenten en circuits van alle voorkomende voertuigen vaststellen en oplossen.

Snap-on Multi-Probe Ultra

De ergonomische handpositie en het grote naar achteren gerichte kleuren LCD van de Multi-Probe geeft de gebruiker toegang tot krappe ruimtes terwijl het scherm zichtbaar blijft. De ergonomische vormgeving zorgt tevens voor comfortabele grip en eenvoudige bediening van de Multi-Probe.

Snap-on geeft zeven jaar garantie op zijn multimeters. Wilt u meer weten of wilt u een demonstratie bij u in de werkplaats? Neem dan contact op met een Snap-on franchisenemer in uw regio, of vul onderstaand formulier in.

* Prijzen Hot Tools Q4 2021, aan verandering onderhevig

Over de auteur

Gebro Tools administrator