Snap-on EEDM525F is dé ideale digitale multimeter voor autotechnici

doorGebro Tools

Snap-on EEDM525F is dé ideale digitale multimeter voor autotechnici

De missie van Snap-on Tools is om het werk van monteurs eenvoudiger te maken zodat ze meer kunnen doen in minder tijd waardoor ze meer geld verdienen. Vanuit deze gedachte is de veelzijdige EEDM525F digitale multimeter voortgekomen.

Snap-on EEDM525F is dé ideale digitale multimeter voor autotechnici

De Snap-on EEDM525F is dé digitale multimeter voor technici die aan personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens werken en kan de meeste auto-elektrische componenten en systemen testen. Dankzij de CAT III 1.000 Volt AC en CAT IV 600 Volt AC veiligheidsnormen kun je met deze multimeter ook veilig componenten en systemen van hybride voertuigen meten.

Groot display, kleine knoppen

De meeste multimeters zijn verticaal uitgevoerd met een klein scherm en een grote draaiknop. Snap-on Tools heeft gekozen voor een horizontale opstelling met een groot scherm en kleine draaiknop. Op het 4 inch (101 millimeter) grote True-RMS kleurenscherm worden de gemeten waardes en symbolen in grote tekens snel, helder en duidelijk weergegeven. Menuknoppen aan de linkerkant en een selectie-draaiknop aan rechterkant maken de bediening van de EEDM525F zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Snap-on EEDM525F is dé ideale digitale multimeter voor autotechnici

De Snap-on EEDM525F meet onder andere weerstand, spanning, stroom, frequentie en duty cycle. Ook kan met deze multimeter een verschilmeting uitgevoerd worden. De recording modus kan tot vier metingen lezen, opslaan en de verschillen in metingen berekenen en weergeven. Het ingebouwde Low Pass Filter filtert ruis waardoor de weergave van de meting geëgaliseerd wordt en beter afleesbaar is. Met de Hold-knop kan een weergegeven waarde op ieder moment op het display vastgezet (bevroren) worden.

Bescherming tegen stoten en vallen

Net als Snap-on diagnoseapparatuur, heeft de EEDM525F een rubberen bescherming om de multimeter te beschermen tegen vallen en stoten. Met de uitklapbare standaard achterop de behuizing kan de multimeter neergezet worden. Aan de ingebouwde opening in de bovenkant van de behuizing kan de EEDM525F opgehangen worden. Met een rubber riempje kan de multimeter worden vastgezet om te voorkomen dat deze valt.

Snap-on EEDM525F is dé ideale digitale multimeter voor autotechnici

De Snap-on EEDM525F digitale multimeter wordt standaard geleverd in een opbergtas met universele testpennen, krokodillenbekken en een handige opbergmogelijkheid voor de meetsnoeren. Snap-on Tools kun je voordat je ze aanschaft gratis uitproberen met Try Before You Buy. Komt een investering even niet uit? Met Snap-on Easy Pay kun je tools aanschaffen en renteloos afbetalen. Neem contact op met regionale Snap-on franchisenemer voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.

Kenmerken Snap-on EEDM525F Digitale Multimeter

  • Meet Ohm, AC / DC voltage, true-RMS AC, AC / DC versterkers, Hz frequentie, capaciteit en meer nodig om de meeste automotive componenten en systemen te kunnen testen
  • Groot 4″ (101 mm.) True-RMS kleurenscherm voor gemakkelijke aflezing en snelle identificatie van de symbolen
  • CATIII 1.000 V AC en CATIV 600 V AC hybride veiligheidsnorm betekent veilig te gebruiken op hybride voertuigen
  • Handige meetsnoer opslag
  • Ingebouwde standaard en optionele ophanghaak (EEDMMAGSTRAP) voor het eenvoudig bekijken van de meetwaarden
  • Knop functies: automatisch of handmatig bereik, opname mode, hold / lock mode, duty cycle, low pass filter

Over de auteur

Gebro Tools administrator