SNAP-ON BREIDT ELEKTRISCH POWER TOOLS ASSORTIMENT UIT MET RECHTE EN HAAKSE STIFTSLIJPER

doorGebro Tools

SNAP-ON BREIDT ELEKTRISCH POWER TOOLS ASSORTIMENT UIT MET RECHTE EN HAAKSE STIFTSLIJPER

Als je dagelijks aan het slijpen of polijsten bent is het essentieel om lichtgewicht kwaliteitsgereedschap te gebruiken. Snap-on Tools heeft zijn assortiment oplaadbare Power Tools uitgebreid met een compacte multifunctionele 14.4 Volt Microlithium rechte én haakse stiftslijper. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Snap-on Power Tools: compact, lichtgewicht en portable.

Snap-on breidt draadloos elektrisch Power Tools assortiment uit met rechte en haakse stiftslijper

De oplaadbare stiftslijpers zijn een onberispelijke aanvulling en zelfs vervanging van hun pneumatische soortgenoten. Belangrijke voordelen van elektrisch ten opzichte van pneumatisch gereedschap; geen luchtslangen die door de werkplaats slingeren. Bovendien worden door het ontbreken van de luchtslang het comfort en met name de handelbaarheid van het gereedschap significant beter.

Liever eerst de video bekijken?

Snap-on doet voorafgaande de ontwikkeling van een nieuw product altijd eerst uitgebreid marktonderzoek. Gebruikers wordt gevraagd wat ze van nieuw gereedschap verwachten en waar het allemaal aan moet voldoen. Met deze informatie wordt het gereedschap vervolgens ontworpen.

Als resultaat van het onderzoek zijn de nieuwe Snap-on stiftslijpers gefabriceerd van robuuste industriële materialen, sterk, duurzaam, lichtgewicht, comfortabel, ergonomisch vormgegeven en optimaal in balans. Dankzij deze eigenschappen kunnen gebruikers lang achter elkaar met de tools werken zonder vermoeid te raken of blessures aan handen, armen en schouders op te lopen.

Snap-on breidt draadloos elektrisch Power Tools assortiment uit met rechte en haakse stiftslijper CGRR861DB CGRS861DB

 

MAXIMALE CONTROLE, OPTIMAAL RESULTAAT

Het ergonomisch vormgegeven zacht kunststof handvat is bestand tegen vrijwel alle agressieve soorten vloeistoffen. Bovendien zorgt het gebruikte materiaal voor een hoog comfortniveau maximale controle over de machine en het werkstuk. Als resultaat neemt de kwaliteit van het werk toe.

Met een gewicht van respectievelijk 771 en 997 gram en een lengte van 289 en 284 millimeter zijn de Snap-on rechte en haakse stiftslijpers zeer compacte lichtgewichten. Dankzij deze eigenschappen zijn de tools prettig handelbaar en uitermate geschikt voor werkzaamheden in moeilijk bereikbare ruimtes.

 

Snap-on breidt draadloos elektrisch Power Tools assortiment uit met rechte en haakse stiftslijper CGRR861GDB detail

Behalve licht, compact en handelbaar, zijn de Snap-on stiftslijpers breed inzetbaar voor talloze verschillende applicaties. De tegen vocht en vuil afgeschermde borstelloze krachtige elektromotor bereikt naar wens van de gebruiker variabel moeiteloos 10 tot maar liefst 30 duizend toeren. Het toerental is variabel instelbaar met een draaiknop voor optimale finesse en maximale controle.

Om eenvoudiger en sneller van de ene naar de andere 1/8” of 1/4“ accessoire, zoals slijpschijven, polijstschijven of slijpstiften over te schakelen, kan de spindel-as met een drukknop geblokkeerd worden en de snelspankop met slechts één sleutel losgemaakt en vastgezet worden. Het ingebouwde managementsysteem geeft continu de status van de batterij aan zodat je precies weet wanneer het tijd is om te laden of wisselen.

De Snap-on rechte en haakse stiftslijpers zijn beschikbaar in de kleuren:

  • Rood: (Recht – CGRS861DB), (Haaks – CGRR861DB)
  • Groen: (Recht – CGRS861GDB), (Haaks – CGRR861GDB)
  • Hi-Visibility: (Recht – CGRS861HVDB), (Haaks – CGRR861HVDB)
  • Gun Metal grijs: (CGRS861GMDB), (Haaks – CGRR861GMDB)

BELANGRIJKSTE KENMERKEN 14.4 VOLT SNAP-ON STIFTSLIJPERS

Klein, lichtgewicht en draagbaar
Dubbel spantangsysteem geschikt voor 1/8 “of 1/4” accessoires
Spindelvergrendeling met drukknop voor gebruiksgemak
Afgeschermde borstelloze motor zodat vuil en vocht geen toegang heeft
Ingebouwde batterij management dat de status van de batterij weergeeft
Losse unit, batterij en oplader niet inbegrepen
Bereik van 10.000 – 30.000 RPM

Snap-on Tools worden in de Benelux verdeeld via franchisenemers die direct contact onderhouden met de eindklant en bij de klant in de werkplaats service en ondersteuning verlenen. Neem voor meer informatie of een demonstratie contact op met een regionale Snap-on franchisenemer.

Over de auteur

Gebro Tools administrator