Snap-on 5:1 heavy duty mechanische koppelvergroter

doorGebro Tools

Snap-on 5:1 heavy duty mechanische koppelvergroter

Met de Snap-on MTMB950 en MTMB1990 5:1 mechanische Koppelvergroters, draai je bouten en moeren zonder iets te beschadigen gecontroleerd los en vast.

Snap-on 5 1 heavy duty Koppelvergroter in use

Mechanische koppelvergroters zijn onmisbaar in heavy duty branches zoals truck en trailer werkplaatsen, landbouwmechanisatiebedrijven, motorrevisie-specialisten, maar ook in de bouw- en constructiesector, vliegtuigindustrie en scheepvaart en applicaties waar geen elektrische of pneumatische gebruikt mogen of kunnen worden.

Veelzijdig en duurzaam

Snap-on MTMB-serie koppelvergroters zijn compact en niet groter dan een flinke vuist. Om deze reden zijn ze in de meeste applicaties en krappe ruimtes inzetbaar. De twee verschillende bijgeleverde reactiearmen vangen de tegenkrachten op en maken de Snap-on koppelvergroters zeer veelzijdig voor een grote diversiteit aan heavy duty werkzaamheden.

Snap-on 5 1 heavy duty Koppelvergroter

De robuuste en veelzijdige koppelvergroters zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en sterke materialen. De MTMB950 en MTMB1990 zijn onderhoudsarm en hebben een gegarandeerde lange levensduur. Snap-on garandeert een nauwkeurigheid van plus minus vier procent.

De MTMB950 is inwendig 1/2” en uitwendig 3/4” en heeft een maximum koppel van 1.300 Nm. De MTMB1990 is inwendig 3/4” en uitwendig 1”. Het maximum koppel van deze koppelvergroter bedraagt 2.700 Nm. Beide tools worden geleverd in een stevige opbergkoffer.

Vraag jouw Snap-on franchisenemer om een demonstratie of meer informatie!

Belangrijkste kenmerken Snap-on koppelvergroters:

  • Compact formaat voor krappe ruimtes
  • Eenvoudige bediening
  • Tot plus en min vier procent nauwkeurig
  • Tot 2.700 Nm koppel
  • Geleverd met twee reactiearmen
  • Opbergkoffer standaard

Over de auteur

Gebro Tools administrator