Sleutel nog sneller in krappe ruimtes met een Snap-on Speeder Ratel

doorGebro Tools

Sleutel nog sneller in krappe ruimtes met een Snap-on Speeder Ratel

Snap-on Tools ontwikkelt gereedschap waarmee monteurs sneller, efficiënter en veiliger kunnen werken zodat ze meer geld verdienen. De Snap-on TSLF72 1/4″ 72-tands ratel met flexibele kop en speeder handvat is hier een goed voorbeeld van.

Sleutel nog sneller in krappe ruimtes met de Snap-on Speeder Ratel TSLF72

Marges krimpen, autobedrijven zijn continu op zoek naar oplossingen om winst te kunnen blijven maken. In de werkplaats draait alles om snelheid en efficiëntie. Snap-on Tools ontwikkelt oplossingen zoals Tool Control Systemen, waarmee monteurs sneller kunnen werken en daardoor meer geld verdienen.

Speeder Ratel

Omdat Snap-on dealers dagelijks contact met monteurs hebben, weten ze wat er in de werkplaats speelt en wat monteurs nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen doen. Daaruit is onder andere deze Speeder Ratel voortgekomen. De Speeder Ratel is dankzij zijn gebogen vorm de snelste manier om bouten en moeren los of vast te draaien.

Het handvat draait los van de ratel en door de bocht in de steel kun je er met de hand kracht op zetten. In combinatie met de flexibele kop is de TSLF72 het snelste handgereedschap om bouten en moeren in zeer krappe ruimtes en op moeilijk bereikbare plaatsen los en vast te draaien. De Snap-on Speeder Ratel is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in motorruimtes en onder het dashboard.

Snap-on Tools Dual80 technologie

Dual 80 technologie

Dankzij het ratelmechanisme met 72 tanden, heeft de Snap-on speeder ratel een extreem kleine slag van vijf graden, waardoor je ook in de allerkleinste ruimtes toch een slag kunt maken. De gepatenteerde Dual 80 technologie zorgt ervoor dat er altijd zeven tanden contact hebben met het ratelmechanisme. Hierdoor is het ratelmechanisme sterker waardoor je meer kracht op de ratel kunt zetten en de ratel langer meegaat.

De Snap-on TSLF72 1/4″ 72-tands ratel met flexibele kop en speeder handvat is een slimme twee-in-één tool die als standaard ratel en als snelle speeder ratel fungeert. Het ratelmechanisme en de draaibare ruimte tussen het handvat en de ratel zijn vocht- en stofdicht en onderhoudsvrij.

Eigenschappen Snap-on TSLF72 Speeder Ratel

  • Snelste manier om bouten en moeren handmatig los en vast te draaien
  • Ultra kleine slag van slechts vijf graden
  • 25 procent kleinere ratelhoek dan andere merken ratels
  • Flexibele kop maakt krappe ruimtes goed bereikbaar
  • Sterk ratelmechanisme, gegarandeerd duurzaam
  • Afgedicht, onderhoudsvrij ratelmechanisme

Wil je meer weten over de Speeder Ratel, of andere Snap-on producten? Neen dan contact op met een regionale dealer die met zijn rijdende winkel naar je toekomt. Komt een investering je even niet uit? Betaal dan pas later zonder rente met Snap-on Easy Pay.

Over de auteur

Gebro Tools administrator