POWERTOOLS

Snap-on lithium accu powertools staan bekend vanwege hun professionele kwaliteit. maar nu ook vanwege de monster prestaties.

Snap-on accu-gereedschap combineert betrouwbaarheid en kracht met maximale bewegingsvrijheid. En bovendien heeft u altijd het juiste gereedschap voor het juiste koppel – in lage, medium en hoge koppel toepassingen.

juiste gereedschap voor het juiste koppel – in lage, medium en hoge koppel toepassingen.
Lichtgewicht en comfortabel – Ontworpen voor een natuurlijke en gebalanceerde grip.
Power – Haal de trekker over en voel de kracht van een toonaangevende fabrikant in accu‐gereedschap.
Duurzaamheid, Inzetbaarheid – Stevig gereedschap om overal te gebruiken. Bij aankomst is de klus al half geklaard.
De beste materialen – Interne componenten gecombineerd met glas gevulde nylon behuizing maken dat dit gereedschap de zwaarste klussen aankan.

Een compleet arsenaal aan accu’s.

Power up met meer accu opties dan ooit tevoren.

18 Volt Monster Lithium

De CTB8184 4.0Ah accu is lichtgewicht en heeft een lange levensduur en bevat de beste kwaliteit lithium cellen die er zijn. Het heeft een ingebouwde digitale vulling indicator en een microcontroller die de temperatuur en stroomopname bewaakt ‐ en zo de motor beschermt tegen oververhitting.

De Snap-on Monster Lithium slagmoersleutels hebben een 18 Volt lithium-ion accu en 3/8” of 1/2” aandrijfvierkanten met koppels van 440 en 1016 Nm. Dit maakt deze tools geschikt voor werk aan zowel personenwagens, lichte bedrijfswagens en heavy duty voertuigen zoals vrachtwagens en land- en wegenbouwmachines. De 18 Volt slagmoersleutels bereiken onbelast een draaisnelheid van 1.800 toeren per minuut. Het aantal slagen per minuut bedraagt maar liefst 2.100 waarmee vrijwel iedere bout en moer eenvoudig los te krijgen is.

De tools wegen maximaal drie kilogram, de batterijen zijn binnen 45 minuten volledig opgeladen. De elektrische Snap-on power tools zijn allemaal voorzien van LED-verlichting waarmee de werkplek verlicht wordt. De elektromotoren zijn luchtgekoeld en beschermt tegen het binnendringen van vuil en vocht. De handgrepen zijn ergonomisch vormgegeven waardoor de gebruiker zijn werk lang en blessureongevoelig kan volhouden. Vanzelfsprekend hebben de acculaders een overlaad-beveiliging die de elektronica beschermen.

14.4 Volt MicroLithium power tools

De nieuwste Snap-on lijn 14.4 Volt elektrische MicroLithium slagmoersleutels met 1/4”- en 3/8”- inch aandrijfvierkant hebben een krachtige 2.0Ah accu die in minder dan 55 minuten van helemaal leeg tot volledig vol opgeladen worden. Door de snelle -of korte- oplaadtijd van de accu, kan de monteur de hele dag werken aan verschillende klussen. De koppels van deze slagmoersleutels bedragen respectievelijk 95 en 163 Nm. Dezelfde 14.4 Volt lithium-ion accu’s van de slagmoersleutels worden door Snap-on ook toegepast in andere elektrische gereedschappen zoals boor-, en schroefmachines, werklampen en elektrische ratelsleutels.

Wilt u meer weten over de Snap-on power tools? Neem dan contact op met de Snap-on dealer in uw regio.