ONTDEK DE KRACHT VAN WALLMEK SPECIAAL GEREEDSCHAP TIJDENS LIVE ONLINE TRAINING

doorGebro Tools

ONTDEK DE KRACHT VAN WALLMEK SPECIAAL GEREEDSCHAP TIJDENS LIVE ONLINE TRAINING

Met Wallmek speciaal (pers)gereedschap kunnen monteurs efficiënter, sneller en veiliger werken aan onderstellen van voertuigen. Het resultaat: optimale kwaliteit van de werkzaamheden en maximale winst. Om je de kracht en toegevoegde waarde van Wallmek te laten zien, organiseren we een aantal live online trainingen.

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

De trainingen worden gegeven in het Engels door Simon Berntson van Wallmek in Zweden. Simon laat zien wat je allemaal met Wallmek gereedschap kunt doen en hoe je het in de praktijk moet toepassen om er zoveel mogelijk geld mee te verdienen. De trainingen zijn onderverdeeld in de categorieën Personenauto & Bestelwagen en Truck & Bus.

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

Verdien meer geld in de werkplaats van het autobedrijf

In de trainingen ligt de focus op reparaties aan de meest in Nederland en België voorkomen voertuigen en wordt uitgelegd hoe je efficiënt, snel en veilig conventionele en moderne wiellagers, remschijven, stuurkogels, veren en schokdempers en bussen en rubbers kunt vervangen.

Wallmek Online Training Snap-on Tools

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Generatie 1, 2, 3 wiellagers
  • Remschijven demonteren
  • (Stuur)kogeltrekkers
  • Veerspanner
  • Achterwiellagers
  • Nieuwe producten BMW achterwielophanging

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

Om aan de GRATIS training deel te nemen hoef je alleen maar de kortingscode aan de Snap-on franchisenemer in jouw regio te vragen en je aan te melden via het registratieformulier op website https://eurotechcenter.eu/trainingen/online-trainingen.

Over de auteur

Gebro Tools administrator