Nog makkelijker en sneller werken met de Snap-on 3/8″ 80-tands ratel met Multi-Positie ratelkop en speeder-functie

doorGebro Tools

Nog makkelijker en sneller werken met de Snap-on 3/8″ 80-tands ratel met Multi-Positie ratelkop en speeder-functie

Snap-on Tools heeft de F80MP 3/8″ 80-tands ratel met  Multi-Positie ratelkop en speeder-functie geïntroduceerd. Deze unieke ratel is ontwikkelt voor automonteurs die veel in moeilijk bereikbare en nauwe ruimtes onder bijvoorbeeld de motorkap sleutelen en op plekken waar ze niet of nauwelijks kunnen zien wat ze aan het doen zijn. Dankzij de multi-positie ratel kunnen monteurs hun werk nu nog makkelijker, beter en sneller doen waardoor ze meer geld verdienen.

Snap-on F80MP multi-positie en speeder ratel

Liever eerst de video bekijken?

De multi-positie ratel lijkt op de conventionele ratel. Vlak onder de ratelkop heeft de multi-positie ratel echter een blokkeer- en scharniermechanisme en een duw / trek-knop. Door de knop in te drukken wordt het scharniermechanisme gedéblokkeerd en kan de ratelkop – ten opzichte van de handle over een hoek van 240 graden in 16 verschillende posities gepositioneerd worden. Door de knop weer uit te trekken, wordt de ratelkop in de gewenste positie opnieuw geblokkeerd.

Multi-positie ratel en speeder ratel

Dankzij de Snap-on Dual 80 rateltechnologie kun je zelfs met een zeer kleine slag bouten en moeren toch los- of vastdraaien. Door de knop in ingedrukte positie te zetten, wordt de F80MP een multifunctionele multi-positie ratel met speeder functie.

Snap-on F80MP multi-positie en speeder ratel

Dankzij de kwalitatief hoogwaarde materialen die Snap-on gebruikt in combinatie met een high-tech productieproces, zijn het multi-positie en onderhoudsvrije ratelmechanisme zeer sterk en nauwelijks aan slijtage onderhevig. De hermetisch dichte ratelkop houdt smeermiddelen binnen en verontreinigingen buiten waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Wil je de Snap-on F80MP zelf uitproberen voordat je ‘m koopt? Vraag dan een demonstratie aan bij jou in de werkplaats? Neem contact op met de Snap-on franchisenemer in jouw regio om een afspraak te maken. Nog niet overtuigd? Probeer de ratel gewoon een tijdje voordat je een beslissing neemt.

Snap-on F80MP multi-positie en speeder ratel

Kenmerken en voordelen Snap-on F80MP:

  • Ratelkop met 16 posities over 240 graden voor een betere toegang tot bouten en moeren in alle mogelijke hoeken
  • 2-in-1 ratel die functioneert als conventionele rechte ratel en in meerdere posities of
    functioneert als een speeder om snel vast of los te draaien
  • Duw / trekknop bediening voor snel innemen van diverse posities
  • 360 graden speeder voor snel los- en/of vastdraaien
  • 80-Tands ratelmechanisme met Snap-on Dual 80 technologie
  • Toegang tot werkzaamheden in beperkte ruimtes
  • Afgedichte ratelkop houdt smeermiddelen binnen en verontreinigingen buiten voor een langere levensduur
  • Lengte 280 mm.

Wil je de ratel meteen bestellen of heb je liever eerst een demonstratie bij jou in de werkplaats? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in jouw regio. Als je wil kun je Snap-on gereedschap kosteloos een tijdje uitproberen met Try Before You Buy. Komt een investering financieel even niet gelegen? Maak dan gebruik van Easy Pay en betaal af zonder rente!

Over de auteur

Gebro Tools administrator