MULTIFUNCTIONELE UNIVERSELE SNAP-ON TREKKERSETS

doorGebro Tools

MULTIFUNCTIONELE UNIVERSELE SNAP-ON TREKKERSETS

Snap-on Tools heeft een omvangrijk assortiment universele uitwisselbare trekkersets, schroef(draad)trekkers, slagtrekkers en bijbehorende hulpstukken voor de voertuigbranche. Dankzij slimmigheden en features zijn Snap-on trekkers met een relatief lage investering al snel winstgevend.

Multifunctionele universele Snap-on trekkersets

De Snap-on trekkersets zijn geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden aan onder andere personenauto’s, bestelwagens en heavy-duty voertuigen zoals trucks, trailers, bussen, grondverzet- en landbouwmechanisatie voertuigen.

Liever eerst de video bekijken?

Met Snap-on schroef(draad)trekkers en slagtrekkers kun je onderdelen die zeer vast zitten toch loskrijgen. Veel voorkomende toepassingen zijn onder andere: binnen- en buitenlagers, wiellagers, kogelgewrichten, fuseekogels, stuurkogels, poelies, ruitenwisserarmen, keerringen, rubbers, o-ringen, nokkenassen, remtrommels en wielnaven.

Snap-on trekkersets zijn dankzij unieke features zoals omkeerbare bekken en multi-positie jukken, meerdere bek-lengtes en verende mechanismes eenvoudig en veilig in gebruik en snel uitwisselbaar en omkeerbaar. De materialen zijn hoogwaardig en de hitte-behandelde gesmede onderdelen en drukspindels met gerold schroefdraad maken Snap-on trekkers zeer sterk, veilig en duurzaam.

Multifunctionele universele Snap-on trekkersets

Uitwisselbare universele Snap-on trekkersets

Dankzij de unieke vergrendelmechanismes met veerwerking kunnen de trekkers eenvoudig zowel in- als uitwendig op het werkoppervlak vergrendeld worden. Hierdoor is de kans dat de trekker van het onderdeel afglijdt minimaal. De trekkers kunnen zonder extra gereedschap met twee handen gebruikt worden.

Om de meest voorkomende werkzaamheden tot 12,5 ton uit te kunnen voeren, is er de Snap-on CJ2500 Universele Master trekkerset. In de set – die in een overzichtelijke hardcase geleverd wordt – zitten 43 accessoires die dankzij hun onderlinge uitwisselbaarheid van de componenten maar liefst 48 verschillende trekker configuraties creëren.

Multifunctionele universele Snap-on trekkersets

Voor minder zware werkzaamheden rond de 2,5 ton is er een 27-delige universele Snap-on CJ2400 masterset. Omdat ook de onderdelen in deze set uitgewisseld kunnen worden, ontstaan er 36 verschillende trekker configuraties.

De universele Snap-on trekkers kunnen ook als los gereedschap aangeschaft worden. De trekkers zijn uitwisselbaar en kunnen naar wens gecombineerd worden met diverse uitvoeringen universele slaghamer sets.

Multifunctionele universele Snap-on trekkersets

Wil je meer weten over Snap-on universele trekkersets en slaghamers? Maak dan een afspraak met de Snap-on franchisenemer in jouw regio. De franchisenemer komt met de gereedschappen naar jouw werkplaats toe om ze te demonstreren.

Over de auteur

Gebro Tools administrator