Le Mans winnaar André Lotterer sluit sponsorcontract met Snap-on Tools

doorGebro Tools

Le Mans winnaar André Lotterer sluit sponsorcontract met Snap-on Tools

Meervoudig Belgisch-Duitse Le Mans winnaar André Lotterer heeft een sponsorcontract gesloten met Snap-on Tools. Als rijder voor top teams zoals Audi en Porsche en Rebellion Racing, heeft Lotterer ook privé voor top Snap-on Tools gekozen.

Tijdens Benelux vakbeurs AutoTechnica in Brussel overhandigde Snap-on Tools managing director Marc Kwekkeboom een customized toolbox aan de coureur. Rondom de overhandiging deelde Lotterer handtekeningen uit.

André Lotterer is in 2018 één van de coureurs van Rebellion Racing dat uitkomt in de LMP1 klasse in het World Endurance Championship (WEC). Daarnaast rijdt hij dit seizoen in het Techeetah het elektrische Formula E kampioenschap waarin hij tijdens de eerste race van het seizoen in Santiago tweede werd.

De customized Snap-on Toolbox is onderdeel van een sponsorovereenkomst tussen Lotterer, die ook een aantal prachtige klassieke auto’s bezit, en Snap-on Tools. Voor het ontwerp van de toolbox, heeft de veelzijdig coureur zijn eigen design opgestuurd naar BGR Racing Graphics. BGR produceert van een ontwerp de stickers die toolbox bezitters zelf eenvoudig op hun wagen kunnen plakken.

Over de auteur

Gebro Tools administrator