Lange dubbele Snap-on XFRM705 ratelringsleutel met flexibele kop is ultra dun en toch zeer sterk

doorGebro Tools

Lange dubbele Snap-on XFRM705 ratelringsleutel met flexibele kop is ultra dun en toch zeer sterk

Snap-on Tools worden ontworpen met specifieke achterliggende gedachten en op basis van wensen en eisen van degenen die de gereedschappen gebruiken. De XFRM705 lange slanke dubbele ratelringsleutel met flexibele kop bijvoorbeeld is ultra-slank, maar desondanks toch zeer sterk.

Snap-on Tools XFRM705 Ratelringsleutel

Je kunt de XFRM705 overal voor gebruiken, maar is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in zeer moeilijk bereikbare en krappe ruimtes waar veel kracht gezet moet worden. Niet alleen de sleutel zelf, maar ook de ronding van de kop met daarin het ratelmechanisme extreem dun en plat. Hierdoor hebben ratelringsleutels in de XFRM705 set 10 procent betere toegang tot bouten en moeren hebt in vergelijking met andere ratelringsleutels.

Bekijk de video

Gepatenteerd staal

Doordat het ratelmechanisme 80 tanden heeft, is het mogelijk om een zeer kleine slag te maken, waardoor bouten en moeren in krappe ruimtes ook los- en vastgedraaid kunnen worden. Dankzij het gepatenteerde staal is het ratelmechanisme van de sleutels in de XFRM705 set tot 20 procent sterker dan van andere ratelringsleutels.

Snap-on Tools XFRM705 ratelringsleutel extreem dun en plat

Op het hoogwaardige staal van de sleutel zelf en de ratelkop kun je maximaal kracht uitoefenen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de ratelringsleutels stuk gaan. De hoogwaardige kwaliteit van Snap-on Tools maakt ratelringsleutels in de XFRM705 set tot maar liefst 40 procent duurzamer dan andere ratelringsleutels.

Praktisch Snap-on

Snap-on is zoals bekend naast innovatief en duurzaam ook praktisch. Zo hebben ratelringsleutels in de XFRM705 set in tegenstelling tot veel andere merken geen pal waarmee de ratel richting ingesteld wordt. De ratel richting verander je simpelweg door de sleutel een halve slag te draaien.

Snap-on Tools XFRM705 ratelringsleutel flexibele kop kopie

Ben je (nog) niet overtuigd van de voordelen van de Snap-on XFRM705 ratelringsleutel set? Vraag dan jouw Snap-on franchisenemer om nog meer praktische tips of een demonstratie bij jou in de werkplaats. Je kunt Snap-on Tools met Try Before You Buy eerst een tijdje uitproberen. Komt de investering je nu even niet uit? Dan kun je dankzij Easy Pay toch meteen aan de slag en renteloos afbetalen. Snap-on; there is a difference.

Kenmerken Snap-on XFRM705 Slanke Lange Ratelringsleutel

  • 5-Delig, 8/10, 12/14, 13/15, 16/18 en 17/19 mm.
  • 180° flexibele ratelkop
  • Smal en laag hoogteprofiel ratelkop geeft toegang tot de krapste ruimtes
  • Nikkel-chroom afwerking beschermt tegen corrosie en is makkelijk schoon te maken
  • 80-Tands ratelmechanisme maakt slag in nauwe ruimte mogelijk
  • Flank Drive in ring geeft 15-20% meer kracht en minder kans op beschadiging van bouten en moeren

Over de auteur

Gebro Tools administrator