Krachtige Snap-on CTR762DB accuratel voor licht én zwaar werk

doorGebro Tools

Krachtige Snap-on CTR762DB accuratel voor licht én zwaar werk

De Snap-on CTR762DB draadloze 14.4 Volt Microlithium Accuratel is compact zodat je er goed mee kunt werken in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes. Desondanks is deze draadloze 3/8” accuratel sterk genoeg om zelfs de grootste en meest vastzittende bouten en moeren los te krijgen en weer vast te draaien.Krachtige Snap-on CTR762DB accuratel voor licht en zwaar werk autotechniek

 • 14.4 Volt
 • Krachtig 95 Nm. koppel
 • Ratelmechanisme weerstaat 214 Nm handmatig koppel
 • Maximum onbelast toerental 175 tpm
 • Geïntegreerde rem voorkomt losrakende doppen, bouten en moeren
 • Digitaal variabele toerentalregeling
 • Snel omschakelen met grote vooruit / achteruit schakelaar
 • Ergonomisch softgrip handvat voorkomt overbelasting
 • Batterijmanagement geeft batterijstatus weer
 • Heldere LED werkplekverlichting
 • Verkrijgbaar in 5 kleuren: Rood, Groen, Oranje, Hi-Visibility en Gun Metal Grijs

Bekijk de video*

Krachtigste draadloze 14.4 Volt Snap-on accuratel

Snap-on Tools heeft al zijn jarenlange kennis, ervaring én feedback van monteurs gebruikt om de CTR762DB te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in de compactste en tegelijkertijd met 95 Nm koppel de krachtigste draadloze 14.4 Volt Snap-on accuratel tot nu toe. Het ratelmechanisme is zo sterk, dat het maar liefst met 214 Nm handmatig vastgezette bouten en moeren kan weerstaan.

Dankzij de digitale variabele toerentalregeling kan het maximale toerental van 175 toeren per minuut traploos en uiterst precies en naar wens bereikt worden. De geïntegreerde rem stopt het ratelmechanisme direct als de schakelaar losgelaten wordt. Hiermee wordt voorkomen dat doppen, bouten en moeren los kunnen raken van de machine. Monteurs die op slecht verlichte plekken werken, profiteren van de heldere LED-verlichting die aangaat zodra de schakelaar wordt ingedrukt.

Snap-on CTR762 accuratel remklauw closeup

Het ratelmechanisme is zo sterk dat het maar liefst met 214 Nm handmatig vastgezette bouten en moeren kan weerstaan.

Ergonomie voorkomt ziekteverzuim

Vanzelfsprekend is er veel aandacht besteedt aan de ergonomie van de machine. Monteurs zijn dag in dag uit met gereedschap bezig. Het doel van gereedschap is om monteurs te helpen en tegelijkertijd lichaamsdelen te ontlasten. Ergonomie staat dan ook bovenaan de prioriteitenlijst van Snap-on Tools. De CTR762DB heeft dan ook een ergonomische softgrip handgreep die voor maximaal comfort en effectiviteit zorgt en ziekteverzuim tot een minimum beperkt.

Om de accuratel van richting te laten veranderen, is er op de ratelkop een grote vooruit achteruit schakelaar toegepast. De schakelaar is snel bereikbaar en ook met werkhandschoenen aan eenvoudig te bedienen. Op deze manier kan er sneller gewerkt én meer geld verdient worden.

Snap-on CTR762 accuratel grote vooruit achteruit knop

Om de accuratel van richting te laten veranderen is een grote vooruit / achteruit schakelaar toegepast

Demonstratie in jouw werkplaats

Het geïntegreerde batterijmanagement-systeem geeft via een statuslampje de batterijstatus weer. Zo weet je altijd op tijd wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Als je veel met de accuratel werkt, is het raadzaam om een extra batterij aan te schaffen. Zo kun je doorgaan met werken en tegelijkertijd de ongebruikte batterij opladen. Een volledig ontladen batterij is snel weer opgeladen en klaar voor opnieuw gebruik.

Ben je na het lezen van dit artikel (nog) niet overtuigd van de voordelen van deze Snap-on CTR762DB draadloze 14.4 Volt Microlithium Accuratel? Vraag dan jouw regionale Snap-on franchisenemer om hem bij jou in de werkplaats te komen demonstreren. Indien je wenst, kun je de accuratel zelfs een paar dagen testen met Try Before You Buy en alleen als je overtuigd bent, koop je ‘m. Komt de investering je op dit moment even niet uit? Met onze eigen renteloze afbetaalregeling Easy Pay kun je nu alvast sleutelen en betaal je pas later.

Snap-on CTR762 accuratel batterijstatus

Geïntegreerde batterijmanagement geeft via een statuslampje de batterijstatus weer

 • Video is zelfde machine inclusief batterij

Over de auteur

Gebro Tools administrator