Komt u ook naar de vakbeurs Auto prof / AMT live?

doorGebro Tools

Komt u ook naar de vakbeurs Auto prof / AMT live?

Op 12, 13 en 14 februari zijn wij van 15:00h tot 22:00h aanwezig op vakbeurs Auto Prof – AMT Live in evenementenhal Gorinchem. Op onze ruim bemeten stand kun je onze nieuwe innoverende producten zien en testen én zijn er continu live demonstraties en workshops.

Kom je ook naar vakbeurs Auto Prof - AMT Live Snap-on Tools

Daarnaast kun je onder het genot van een hapje en een drankje technische informatie uitwisselen en vragen stellen aan de Snap-on dealers en Snap-on productspecialisten.

Kortom; Auto Prof – AMT Live is dé ultieme kans om van uw, onze uitdaging te maken! Dit treft u in Gorinchem allemaal aan;

Snap-on Tools

  • Handgereedschap
  • Power Tools
  • Werkplaatsuitrustingen
  • Diagnoseapparatuur
  • Bandenapparatuur
  • Tool Storage
  • Aircoservice
  • Compressoren
  • Las- & Snijapparatuur

Rock ‘n Roll

De aanschaf van een gereedschapswagen is een beleving, iedere monteur heeft zijn eigen wensen. Het is dus belangrijk om goed over deze aanschaf na te denken en de juiste keuzes te maken. Om te zorgen dat je vele jaren van je investering kunt genieten, hebben wij een demonstratietruck voor je ingericht. In de truck kun je alle mogelijkheden en opties van gereedschapsopslag zien. We zien je graag in de Snap-on Rock ’n Roll demonstratietruck staat tijdens de beurs op de Snap-on stand!

Auto Prof - AMT Live Snap-on Tools

Wallmek

Wallmek ontwikkelt en produceert innovatief gereedschap voor autobedrijven en monteurs waarmee ze effectiever kunnen werken, tijd besparen en dus geld kunnen verdienen. In Gorinchem laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.

Pro Spot

Pro Spot is gespecialiseerd in lassen en reparatieproducten voor de schadeherstelbranche en levert onder andere puntlasapparatuur, uitdeukapparatuur voor aluminium en staal, pulse MIG-lasapparatuur, blindklinktangen, stofvrije schuursystemen en rookafzuigsystemen. Pro Spot is gehomologeerd door ‘s werelds grootste autofabrikanten.

MotorVac

Een schoon brandstofsysteem en schone motor en automatische versnellingsbak verbeteren de prestaties van een auto en verlagen het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. De geavanceerde MotorVac equipment en toevoegingen verwijderen vuil uit het brandstofsysteem, motor en versnellingsbak. Op de beursvloer laten we je zien hoe eenvoudig het is om jouw klant een dienst te bewijzen én hoe je hier geld mee kunt verdienen!

Try Before You Buy

Snap-on Tools duur? Wij bewijzen dat dit niet zo is en presenteren ‘Try Before You Buy’. Snap-on Tools zijn doordacht, efficiënt, duurzaam en daardoor rendabel. En omdat de Snap-on dealer naar het autobedrijf toe komt, is de servicegraad hoog. Probeer Snap-on Tools GRATIS uit en oordeel zelf.

In Gorinchem kun je de tools uitgebreid testen. We hopen je daar te kunnen ontmoeten!

Auto Prof - AMT Live Snap-on Tools

Over de auteur

Gebro Tools administrator