EQUIPMENT

EEWB330 – Handbediende Balanceermachine

De Snap-on EEWB330 handbediende balanceermachine zonder motor is bij uitstek geschikt voor mobiele werkplaatsen, mobiele servicetrucks en werkplaatsen die minder dan vier wielen per week balanceren. De invoer van afstand balanceermachine tot velg en velgdiameter gebeurt semi automatisch via een meetarm. De meetarm is uitgerust met een klem om het balanceergewicht op de juiste positie op de velg te monteren. Het wiel wordt handmatig op de machine rondgedraaid, hierdoor is er geen wielafscherming vereist. De stroom voor het digitale afleesscherm kan met een stekker worden verkregen uit het stopcontact of een externe batterij.

Snap-on EEWB330 balanceermachine

EEWB331 – Compacte Digitale Balanceermachine

De Snap-on EEWB331 compacte digitale balanceermachine kan alle soorten wielen balanceren. De invoer van afstand balanceermachine tot velg en velgdiameter gebeurt semi automatisch via een meetarm. De meetarm is uitgerust met een klem om het balanceergewicht op de juiste positie op de velg te monteren. Het wiel wordt geblokkeerd en in positie gehouden met een mechanische voetrem.

Snap-on EEWB331 balanceermachine

EEWH335 – Professionele Digitale Balanceermachine

De Snap-on EEWH335 professionele digitale balanceermachine heeft een grote amfitheater-vormige opbergruimte voor verschillende soorten en maten balanceergewichten met geïntegreerd digitaal bedieningspaneel. De invoer van afstand balanceermachine tot velg en velgdiameter gebeurt semi automatisch via een meetarm. De velgbreedte wordt via sonar in de beschermkap automatisch gedetecteerd en in de machine opgeslagen. De meetarm heeft een klem om het balanceergewicht op de juiste positie op de velg te monteren. Het wiel wordt geblokkeerd en in positie gehouden met een mechanische voetrem.

Snap-on EEWB335 balanceermachine

EEWH332 – Heavy Duty Digitale Balanceermachine

De Snap-on EEWH332 heavy duty digitale balanceermachine heeft een groot en duidelijk digitaal informatiedisplay op een steun. Wielen worden met de gepatenteerde Power Clamp automatisch opgespannen. De invoer van afstand balanceermachine tot velg en velgdiameter gebeurt semi automatisch via een meetarm. De velgbreedte wordt via sonar in de beschermkap automatisch gedetecteerd en in de machine opgeslagen. De balanceergewichten kunnen met de klem in de meetarm of door indicatie van een laser pointer op de velg gemonteerd worden. Na de meetrotatie stopt het wiel automatisch in de juiste positie.

Snap-on EEWB332 balanceermachine

EEWB334 – High End Video Balanceermachine

De Snap-on EEWB334 video balanceermachine heeft een groot en duidelijk 19 inch touchscreen monitor met een eenvoudig bedienbare gebruiksvriendelijke menustructuur. Op dit scherm is alle informatie die je nodig hebt zoals statische en dynamische onbalans in het wiel zichtbaar. Tegelijkertijd wordt het gewichtsverdelingsprogramma -waarmee het balanceergewicht achter de spaken gemonteerd kan worden- in beeld. Wielen worden met de gepatenteerde Power Clamp automatisch opgespannen.

De invoer van afstand balanceermachine tot velg en velgdiameter gebeurt semi automatisch via een meetarm. De velgbreedte wordt via sonar in de beschermkap automatisch gedetecteerd en in de machine opgeslagen. De balanceergewichten kunnen met de klem in de meetarm of door indicatie van een laser pointer op de velg gemonteerd worden.

Snap-on EEWB334 balanceermachine

Wilt u meer weten over de Snap-on Tools balanceermachines of een demonstratie? Neem dan contact op met de Snap-on dealer in uw regio.