Blue-Point VR (Voltage Reference) Probe elimineert gokken en aannames tijdens het diagnose stellen

doorGebro Tools

Blue-Point VR (Voltage Reference) Probe elimineert gokken en aannames tijdens het diagnose stellen

Snap-on Tools heeft een complete range diagnosetesters voor de hele automotive branche van APK OBD-scantool tot high-end apparatuur waarmee diagnose-specialisten doelgericht uitdagende voertuigstoringen op kunnen lossen.

Blue-Point VR (Voltage Reference) Probe elimineert gokken en aannames tijdens het diagnose stellen Snap-on Tools

De Blue-Point VR (Voltage Reference) Probe elimineert gokken en aannames tijdens het diagnose stellen en voorkomt zo onnodig vervangen van onderdelen. De VR Probe kan in stappen van 0,5 Volt spanningen van 0,5 tot 7 Volt met een maximale stroom van 1,5 Ampère leveren. Monteurs kunnen met de VR Probe spanning genereren en componenten simuleren, zonder het risico dat elektronische regeleenheden beschadigen.

BLUE-POINT VR (VOLTAGE REFERENCE) PROBE

Door de VR Probe samen met een scantool te gebruiken, kan met de scantool gecontroleerd worden of de juiste spanning op het circuit staat. Daarnaast kunnen componenten worden losgenomen en spanning rechtstreeks naar de ECU gestuurd worden om bijvoorbeeld een sensor te simuleren zodat het lijkt alsof deze functioneert en de foutcode kan worden gewist. Belangrijke kenmerken VR Probe: zeer nauwkeurig, veilig, snel.

Dankzij doordachte beveiligingstechnologie veroorzaakt de probe nooit een piekspanning waardoor kostbare componenten en systemen nooit overbelast kunnen worden en stuk gaan.

Over de auteur

Gebro Tools administrator