BESCHERM JE OMGEVING EN JEZELF MET PORTACOOL VERDAMPINGSKOELERS

doorGebro Tools

BESCHERM JE OMGEVING EN JEZELF MET PORTACOOL VERDAMPINGSKOELERS

Portacool verdampingskoelers verversen stagnerende vuile lucht, voorkomen verspreiding van bacteriën en virussen en elimineert stress als gevolg van hoge temperaturen.

Voorkom besmetting en stress met Portacool verdampingskoelers Snap-on Tools.jpg

Volgens regelgevende instanties, adviseurs en de Europese branchevereniging voor binnenklimaat, proceskoeling en voedselketen-technologieën Eurovent, kunnen kleine druppeltjes in de lucht virussen bevatten zoals SARS-CoV-2 (COVID-19).

Om deze reden is het meer dan ooit essentieel om omgevingslucht te zuiveren en verversen. Bovendien blijft frisse lucht voor mensen onverminderd belangrijk om optimaal te kunnen functioneren. Volgens Eurovent kan dit effectief bereikt worden met behulp van correct werkende mechanische ventilatiesystemen.

Eurovent adviseert om ventilatiesystemen te onderhouden volgens de instructies van de fabrikant en algemeen geldende hygiënenormen. Tijdens een pandemische risicoperiode kunnen de volgende voorzorgsmaatregelen nuttig zijn.

  • Verhoog de ventilatiesnelheid percentage buitenlucht in het systeem
  • Laat het ventilatiesysteem langer aan staan
  • Controleer of ventilatoren correct zijn opgesteld en/of in overeenstemming met de instructies van de fabrikant zijn onderhouden
  • Overweeg om de relatieve luchtvochtigheid binnenshuis daar waar mogelijk boven de 30% te houden

ZO WERKT EEN VERDAMPINGSKOELER

Portacool verdampingskoelers gebruiken water om de lucht op natuurlijke wijze te koelen. Dit koelproces vindt plaats in de Kuul Comfort verdamper. Terwijl de hete lucht door de verdamper stroomt, worden watermoleculen verdampt om af te koelen. Bij een correcte werking produceert de verdampingskoeler geen nevel, mist of spuitwater. Het water wordt door de Kuul Comfort verdamper gepompt vanuit een ingebouwd reservoir. Zoals blijkt uit de onderstaande schets, wordt externe lucht door de lucht aangetrokken met behulp van een krachtige ventilator in de behuizing.

Bescherm je omgeving en jezelf met Portacool verdampingskoelers Snap-on

De interactie tussen water en lucht zorgt ervoor dat het water verdampt en warmte uit de lucht wordt verwijderd. Het resultaat is frisse en koele lucht die vanaf de voorkant van de koeler in de werkruimte wordt verdeeld. Positieve overdruk van een gebouw met een Portacool koeler koelt de ruimte en vult deze aan met verse lucht. Als een Portacool verdampingskoeler bij een deuropening van een gebouw wordt geplaatst, “duwt” de koeler de lucht rechtstreeks het gebouw in waardoor het gebouw onder druk komt te staan en de oudere lucht wordt afgevoerd via open ramen of deuren.

Voorkom besmetting en stress met Portacool verdampingskoelers

Portacool verdampingskoelers verversen stagnerende vuile lucht, voorkomen verspreiding van bacteriën en virussen en elimineert stress als gevolg van hoge temperaturen. Een verdampingskoeler is de meest economische en voordeligste manier van koelen. Verdampingskoelers zorgen voor een aangenaam klimaat, waarbij u geen last heeft van een droge keel, droge ogen en statische elektriciteit. Ze kunnen worden ingezet voor diverse soorten panden, zoals winkels, kantoren, restaurants, werkplaatsen en locaties waar de deuren/ramen open staan.

Portacool verdampingskoelers zijn verrijdbaar, verkrijgbaar in vier maten, koelen ruimtes tot 525 vierkante meter en zorgen voor frisse lucht en koele oplossingen in alle soorten en maten werkplaatsen en toepassingen. Portacool verdampingskoelers zorgen voor een aangenaam klimaat en prettige werkomgeving, worden geproduceerd in de Verenigde Staten en zijn in de Benelux verkrijgbaar bij de Snap-on Tools franchisenemer in jouw regio.

Over de auteur

Gebro Tools administrator