Autoschadeherstel: repareren steeds vaker rendabeler dan vervangen

doorGebro Tools

Autoschadeherstel: repareren steeds vaker rendabeler dan vervangen

Autoschade onderdelen repareren is, met gebruik van de juiste equipment en het juiste gereedschap, in de meeste gevallen veel rendabeler dan onderdelen vervangen. Pro Spot ontwikkelt equipment en gereedschap voor de autoschadeherstelbranche waarmee autoschadebedrijven meer geld kunnen verdienen.

Autoschadeherstel repareren steeds vaker rendabeler dan vervangen Pro Spot Snap-on

Als je het juiste gereedschap voor een bepaalde klus in huis hebt, kan dit de doorslag geven of je besluit om een beschadigd onderdeel te repareren  of te vervangen. Hoe meer reparaties je uitvoert, hoe meer geld je verdient.

Pro Spot USA heeft de gemiddelde bedragen die met reparatie en vervanging van -in dit geval een bumper- gemoeid zijn naast elkaar gezet om het verschil en met name de winst inzichtelijk te maken. Dit maakt duidelijk dat investeren in equipment en gereedschap om autoschades te repareren winst oplevert.

Autoschadeherstel repareren steeds vaker rendabeler dan vervangen Pro Spot Snap-on Tools

Autoschadeherstelbedrijven verdienen het meest met reparaties van kunststof onderdelen zoals bumpers en spoilers. Dit komt omdat er regels opgesteld zijn die bepalen hoe de moderne, geavanceerde materialen die de auto-industrie gebruikt, gerepareerd moeten worden. En in toenemende mate kun je ook meer winst maken door aluminium te repareren in plaats van vervangen.

Dankzij moderne technologieën, technieken, equipment en gereedschap kunnen de meeste soorten kunststof en kunststof onderdelen eenvoudig en goed gerepareerd worden. Hiervoor zijn geen uitgebreide en intensieve trainingen meer nodig.

Hierom levert autoschade reparatie meer geld op

  • Nieuwe technologieën en technieken maken reparaties eenvoudiger
  • Geen uitgebreide trainingen meer nodig, de equipment doet het werk
  • Geen onderdelen meer bestellen en er op wachten
  • Geen kleurverschil meer, je hergebruikt het originele onderdeel
  • Minder afval en dus minder werk te verzetten
  • Brutowinst op reparatie hoger dan korting op vervangingsdelen
  • Geen onnodig extra facturen en boekhouding

Ben je (nog) niet overtuigd? Pro Spot equipment en gereedschap voor de autoschadeherstelbranche wordt in de Benelux exclusief geleverd door de Snap-on Tools dealer die met zijn rijdende winkel naar de werkplaats toekomt.

De Snap-on dealer kan je alle ins en outs over reparaties aan voertuigen vertellen en een demonstratie geven. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste investering doet? Maak dan gebruik van Snap-on Try Before you Buy en test het gereedschap eerst zelf voordat je het aanschaft.

Bekijk de video over kunststof reparatie met Pro Spot

Over de auteur

Gebro Tools administrator