SNAP-ON TOOLS AANWEZIG OP AUTOMOTIVE AFTERMARKET VAKBEURS AUTO PROF 2022

doorGebro Tools

SNAP-ON TOOLS AANWEZIG OP AUTOMOTIVE AFTERMARKET VAKBEURS AUTO PROF 2022

Snap-on Tools van 19 tot en met 21 april 2022 opnieuw aanwezig op de grootste automotive aftermarket beurs voor autoprofessionals in Nederland: Auto Prof. Bezoekers van de beurs kunnen op Snap-on stand C142 kennismaken met de nieuwste innovatieve tools en equipment én profiteren van aantrekkelijke speciale deals!

Snap-on Tools viert 100 jaar tijdens Auto prof - AMT Live en AutoTechnica 2020

Auto Prof 2022 staat voor Snap-on Tools volledig in het teken van de workflow optimalisatie, rendement van investeringen, service op de werkvloer, innovatie en personalisatie en one-stop-shop (Snap-on levert bijna alles).

Op de beursvloer krijgt u uitleg wat de unieke kenmerken en voordelen van Snap-on gereedschap en werkplaatsequipment zijn. Ook is er gelegenheid om de producten zelf uit te proberen zodat u de voordelen van Snap-on Tools zelf kunt voelen en ervaren.

WORKSHOPS EN DEMONSTRATIES

Zoals u van Snap-on gewend bent zullen er workshops en demonstraties zijn van gereedschap, diagnoseapparatuur, ADAS-kalibratie, meet- en testapparatuur, bandenservice equipment, Pro Spot lasapparatuur, MotorVac transmissie- en motor reinigingsapparatuur en Wallmek hydraulisch speciaal gereedschap.

Veel aandacht zal ook uitgaan naar Snap-on Tool Storage opbergmogelijkheden waarmee u uw gereedschap overzichtelijk op kan bergen. Hiervoor zal een uitgebreid assortiment gereedschapswagens met diverse sets en modules op de ruime beursvloer tentoongesteld worden.

Op de website van Auto Prof kunt u alle informatie over de vakbeurs vinden. Indien u meer informatie over dit onderwerp wenst, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, of onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als u op onderstaande afbeelding klikt kunt u tickets registreren.

Auto Prof 2022 bestel tickets Snap-on Tools

Over de auteur

Gebro Tools administrator